Părintele Arsenie Boca. Fost-a om trimis de Dumnezeu

Email
Prețul de vânzare 12,00 lei
Descriere

AUTOR: Romeo Petraşciuc
TITLU: Părintele Arsenie Boca. Fost-a om trimis de Dumnezeu
EDITURA: Agnos
CARACTERISTICI: 205 pagini
DETALII/ DESCRIERE:  „Părintele Arsenie Boca este un caz unic în toată istoria Bisericii noastre, care n-a mai cunoscut preoţi sau călugări cu o atât de mare influenţă asupra poporului credincios ca Sfinţia Sa. Nici chiar sfinţii canonizaţi mai recent nu se bucură atât de mult de cinstirea credincioşilor, ca Părintele Arsenie. Acesta este semnul cel mai evident al sfinţeniei cu care l-a încununat Dumnezeu. Cinstindu-l ca sfânt şi chemându-l în rugăciune, credincioşii se bucură de ajutorul lui. Cred că scrierile niciunui Părinte duhovnicesc, contemporan cu Părintele Arsenie, nu se bucură de atâta interes, ca scrierile sale. Lucrul acesta este iarăşi un semn al sfinţeniei vieţii sale.” (ÎPS Serafim Joantă, Mitropolitul Germaniei, Europei Centrale şi de Nord)
„Dintre multele icoane adăpostite pe iconostasul evlaviei populare, în Ardeal şi nu doar, chipul Părintelui Arsenie Boca este de departe cel mai aproape de inima plină de râvnă evanghelică a poporului. Fie că urci creasta de mireasmă cerească a Prislopului, fie în lentila de piatră a Ferestrei Făgăraşului, în puntea de istorie a Densuşului ori în lucirea de geniu a filigranului teologic de la Drăgănescu, Părintele Arsenie Boca respiră cu tine. Simţi ocrotirea lui, modul lui de a se odihni În Duhul Sfânt. O simţi şi dacă nu eşti contemporan la modul temporal, pentru că Duhul Sfânt face pe Sfinţii Săi mereu contemporani în duh şi adevăr cu toţi cei râvnitori şi bucuroşi de căutarea sfinţeniei.” (Pr. Conf. Univ. Dr. Constantin Necula)

Cos

Coş gol

Abonare Buletin Informativ

Cont Cumpărător

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.