PACHET PROMOȚIONAL „Realități contemporane”

Email
Prețul de vânzare 27,00 lei
Descriere

TITLU: Realități contemporane
CARACTERISTICI:
Pachet promoțional LUNA ANIVERSARĂ DAN LUCINESCU
DETALII / DESCRIERE: 
Dan Lucinescu, Sfârşit de lumi”, Editura Babel,  236 pagini
Cartea face parte din ciclul memoralist – românesc „Vitralii”. Cărţile din seria „Vitralii” – „Spre război”, „Lupta”, „Jerfa” şi „Întoarceri din neguri”, cărora acum li se adaugă acum „Sfârşit de lumi” – reconstituie în fond cronica de peste o jumătate de veac a societăţii româneşti aflată în unele momente esenţiale ale evoluţiei sale: ajunul şi epoca Războiului de Răsărit (1941 - 1944), succedate de comunizarea ţării şi de „dezgheţ”, de marea descătuşare de după 1989 şi, în sfârşit, de neliniştitul, ca întotdeauna şi orişiunde, “prezent”. 
Dan Lucinescu, „Homo planetarius”,  Editura Siaj, 195 pagini
Dacă în trecut deplasările de populaţii au fost consecinţele factorilor istorici, astăzi ele se produc ca urmare a comprimării timpului şi scurtării distanţelor, dând naştere unor societăţi cosmopolite.  Cartea Homo Planetarius
DVD „Lupta şi jertfa lui Dan Lucinescu” este un impresionat documentar despre viaţa unei importante figuri a generaţiei de la 1948, dar şi o importantă figură a spiritualităţii româneşti actuale, care cu o energie formidabilă, militează activ pentru revigorarea valorilor româneşti autentice şi a spiritualităţii ortodoxe româneşti.
Caracteristici: 40 minute, format DVD/PAL, regiune ALL, format 4/3, sunet Stereo

0
0
0
s2sdefault

Cos

Coş gol

Abonare Buletin Informativ

Cont Cumpărător

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.