Sfântul Teodor Studitul - Cuvântări duhovnicești

Email
Prețul de vânzare 17,00 lei
Descriere

AUTOR: Sfântul Teodor Studitul

TITLU: Cuvântări duhovnicești

EDITURA: Reîntregirea, 2016

CARACTERISTICI: 339 pagini, 20.4 x 13.5 cm

DETALII/ DESCRIERE: <Sa cautam prin rugaciune, psalmi si lectura duhovniceasca sa ne unim mintea cu Domnul prin aceasta silinta si sa o izbavim de gandurile nefolositoare. De vreme ce sederea si lenea pricinuiesc tot lucrul rau, iar lucrarea si sarguinta sunt paza mintii noastre. Pe langa toate acestea, sa ne ingrijim de ascultare si fiecare sa-si faca treaba sa cu frica de Dumnezeu.
Sa fie faptele noastre cu buna randuiala si cu buna evlavie si sa iubim odihna fratelui nostru, ca toate acestea sunt folositoare si ajuta la mantuirea sufletului, insa pe langa acestea, sa ne rugam lui Dumnezeu si pentru fratii nostri care sunt la slujbe in multe locuri, ca sa-i pazeasca Dumnezeu, pentru ca de acestia am grija, fiindca nu-i am inaintea mea ca sa vad cum vietuiesc. Dar si pentru mine, smeritul, sa va rugati, ca sa mi se dea cuvantul de folos in gura mea si vietuirea dreapta si mantuitoare, ca prin dragostea voastra si eu, cel mai mic, sa aflu mantuire sufletului meu, in Hristos Iisus Domnul nostru, a Caruia este slava, impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin. > Sfantul Teodor Studitul

Cos

Coş gol

Abonare Buletin Informativ

Cont Cumpărător

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.