Proiectul îşi propune să producă şi să distribuie cărţi şi filme cu şi despre oameni care au contribuit şi contribuie la menţinerea vie a spiritualităţii româneşti.

Cea mai importantă figură promovată este cea a ocrotitorului spiritual al fundaţiei, Părintele ARSENIE BOCA. În oferta de cărţi a fundaţiei se regăsesc câteva dintre titlurile de carte cu, despre şi scrise de părintele, urmând ca oferta să conţină toate titlurile disponibile pe piaţa românească.

În exclusivitate, fundaţia prezintă lucrarea domnului Lucinescu Părintele Arsenie Boca, un sfânt al zilelor noastre”.

Alte figuri emblematice promovate:

DAN LUCINESCU, unul dintre puţinii supravieţuitori ai închisorilor comuniste şi un important om de ştiinţă român. Fundaţia a editat şi distribuie cărţile „Părintele Arsenie Boca, un sfânt al zilelor noastre”, „Destine”, „Aspiraţii”, „Jertfa”, „Lupta”, „Voievodul” şi „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, precum şi filmul documentar-biografic: „Lupta şi jertfa lui Dan Lucinescu”. Găsiţi mai multe informaţii la secţiunea „Cărţi şi filme”.

Pr. IUSTIN PARVU, unul dintre cei mai mari duhovnici români, cu care fundaţia a realizat un deosebit film documentar despre viaţa părintelui: „La aniversară - portret Părintele Iustin Pârvu.

Dr. IOSIF NICULESCU, un important doctor şi cercetător român, trăitor ortodox, care la cei 96 de ani ai săi, este o „enciclopedie vie” a istoriei româneşti şi a lucrurilor neştiute sau nespuse despre aceasta. Fundaţia a produs şi distribuie filmul documentar „Cultul Maicii Domnului, cu doctor Iosif Niculescu”, în care domnia sa vorbeşte despre viaţa Fecioarei Maria şi despre cum o cinsteşte poporul român pe Maica Domnului.

Accept Refuz