ȘTIRILE NOASTRE

inaltarea Pictura Arsenie Boca detaliuCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „MIEII, MISIONARI ÎNTRE LUPI”
„Esentialul urmarit de Iisus e revenirea intregii fapturi la Sensul ei catre Dumnezeu, sensul ei originar, chiar din acest eon

...
INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ

Redirecţionati 2% din impozitul către stat fundaţiei noastre

Directionati2lasuta

Cea mai simplă dar eficientă acţiune de sprijinire a Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca, fără a scoate bani din buzunar, este direcționarea a 2 % din impozitul anual pe venit către fundația noastră. Acest lucru se poate face acum, în lunile de început de an, până spre sfârșitul lunii mai 2018 (25 mai 2018 este data limită de trimitere a formularului completat - data poștei).
Redirecționarea procentului de 2% din impozitul pe profit se poate face de către orice angajat, anual, prin completarea unui formular. În cazul în care acest formular nu este depus, suma de bani existentă merge către stat.

Cine dorește să ne ajute în acest mod, vă rugăm să citiți toate detaliile cu privire la această procedură legală de ajutor a fundației noastre. 
Mulțumim celor care în anii trecuți au redirecționat aceste procente către fundația noastră, aceste sume ajută fundația noastră să își poată desfășura activitatea zilnică..
 

Aceia dintre dumneavoastră care ne puteți ajuta, descărcați formularul cu datele fundației noastre, urmând doar să adăugați datele personale în câmpurile corespunzătoare din formular. Pentru a completa/descărca formularul, click aici sau contactaţi-ne la adresa de email: birou@fundatiaarsenieboca.ro.

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

EVENIMENTE / INVITAȚII

filmdespreviatapr.staniloaie
Vineri, 25 mai 2018, de la 19:30, vă invităm să vizionăm împreună un film despre viața Părintelui Dumitru Stăniloaie.

Bad karma: we can't find that page!

You asked for https://fundatiaarsenieboca.ro/nota-de-informare, but despite our computers looking very hard, we could not find it. What happened ?

  • the link you clicked to arrive here has a typo in it
  • or somehow we removed that page, or gave it another name
  • or, quite unlikely for sure, maybe you typed it yourself and there was a little mistake ?

It's not the end of everything though : you may be interested in the following pages on our site: