ȘTIRILE NOASTRE

iisus hristos pantocratorCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „RAZBOIUL NEVAZUT”
„E de la sine inteles ca si vointa este energia pe care ne bizuim in razboiul nevazut. Aceasta asculta de cunostinta, care-i indruma luptele; iar cunostinta e atrasa de iubire, care incalzeste totul, fie spre Dumnezeu, fie spre lumea

...
INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ

CarareaImparatiei deschisatuturor
Întâlnirile catehetice denumite „Cărarea Împărăției deschisă tuturor” au drept punct de plecare cartea Părintelui Arsenie Boca, „CĂRAREA ÎMPĂRĂȚIEI”. Pe parcursul întâlnirilor se va discuta și explica, pe capitole, întreaga carte.
Pentru că informația este foarte densă, întâlnirile se vor desfășura de-a lungul câtorva săptămâni și vor avea loc între orele 18-19:30 (maxim ora 20). Pentru perioada postului Paștilor, acestea sunt stabilite pentru zilele de joi: 1 martie, 15 martie, 29 martie. În perioada Sfintelor Paști vom face pauză, urmând a relua întâlnirile la o dată stabilită de comun accord, la sfârșitul lunii martie.
Locul de desfășurare: Sala de Festivități a Colegiului Național Ion Neculce, Str. Ion Neculce nr. 2, Sector 1, Bucuresti, în imediata apropiere a Primăriei Sectorului 1. 

PrPetruMogaSambata<Foto: Părintele Petru Moga în Aula Academiei Sâmbăta, sept 2017
Părintele Petru Moga
, de la Biserica „Sf. Nicolae” din Câmpina, va conduce discuțiile, va fi o lectură meditativă, colectivă, colocvială, cei care vor veni vor participa la discuții, vor pune întrebări, cunoscând/citind anterior capitolul din „Cărarea Împarației” care va face subiectul zilei respective.
Pentru prima întâlnire, în seara zilei de 1 martie 2018, vom citi Prefața, Cuvântul înainte și primul capitol, CĂRAREA (până la pagina 36 inclusiv). Ne dorim ca participanții să fie persoane motivate, serioase.

Pentru cei care nu îl cunosc pe Pr. Petru Moga, îi invităm să citească sau să asculte înregistrări de pe site-ul Sfinției Sale, aici.
În septembrie 2017, la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus, în seara lansării filmului TESTAMENTUL DE LA SÂMBĂTA – eveniment organizat de Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca - Părintele Petru a susținut un cuvânt despre Părintele Arsenie Boca, pe care îl puteți asculta aici.

Înscrierile pentru participarea la aceste seri duhovnicești se face prin telefon la numerele: 021 223 2496, 0760 141 744 sau 0724 271 236 (interval orar 9-14, Luni-Vineri) sau email la adresa noastră de email, specificând: numele și prenumele, adresa de email și numărul de telefon.  

Aducem mulțumiri Părintelui Petru Moga pentru a ne fi venit în întâmpinare cu propunerea desfășurării acestor întâlniri catehetice, doamnei Lucia Stănescu, membră a Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca, pentru susținerea noastră în acest demers și, la sfârșit, dar nu în ultimul rând, doamnei Prof. Mihaela Ghițiu și conducerii Colegiului Național Ion Neculce din București pentru generozitatea de a ne fi oferit spre găzduire spațiul de desfășurare a întâlnirilor noastre, Sala de Festivități a colegiului.

Vă așteptăm alături de noi să cunoaștem mai bine Învățătura Creștină Ortodoxă studiind cartea Părintelui Arsenie Boca, Cărarea Împărăției! 

EVENIMENTE / INVITAȚII

Icoana ortodoxa – de la imagine la chipul slavei divine


24.02duminicaortodoxiei
Duminică – 25 febr 2018, orele 18.00, la Biserica Şerban Vodă, strada Petre Ţuţea, nr. 1, este invitat Pr. Conf. Univ. Dr. Gheorghe Holbea din București, pentru susținerea conferintei cu tema: „Icoana ortodoxa – de la imagine la chipul slavei divine”

...

NOTĂ DE INFORMARE
(conform Legii nr. 677/2001)


FUNDAŢIA CREŞTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal prin mijloace automatizate şi manuale, destinate comercializării cărţilor şi altor produse similare, precum şi pentru a vă ţine la curent cu activitatea noastră şi ultimele apariţii editoriale. De asemenea, în măsura în care apelați la ajutorul nostru, datele dvs. personale vor fi utilizate în scopul obținerii sau intermedierii obținerii diverselor forme de sprijin.

Datele solicitate sunt necesare pentru întocmirea documentelor de natură financiar-fiscală, pentru a vă trimite mesaje periodice (newsletter) și pentru a vă implica în proiectele Fundației. De asemenea, datele de contact și cele care vizează diversele probleme cu care vă confruntați (inclusiv de sănătate) sunt necesare pentru a încerca să obținem sprijinul adecvat din partea persoanelor care doresc să vă ajute. În lipsa furnizării acestor date, nu va fi posibilă realizarea respectivelor operaţiuni.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai acelor persoane şi/sau autorităţi implicate legal în desfăşurarea activităţilor de natură financiar-fiscală, precum și persoanelor fizice sau juridice care doresc să se implice în realizarea proiectelor Fundației, inclusiv a celor de natură caritabilă.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul Fundației sau (scanată) pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă mulţumim!

0
0
0
s2sdefault