sfantul nicolaeDraganescu

Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „SFANTUL IERARH NICOLAE”
„Poate ca si aci sta o taina a sfinteniei lui (n.n. Sf. Nicolae): in capacitatea lui de a aduna suferinta. Suferinta pe care o aduna de la toti, ii facea iubirea mai stralucitoare: - si acestea laolalta ard ca o faclie viata sfantului -, care apoi, mai multa suferinta atrage, sporind focul iubirii sale de

Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca organizează în perioada 20 nov-20 dec 2017 o campanie promoțională menită să aducă bucurie și daruri în casele și sufletele dumneavoastră!

Lunacadourilor

- Durata campaniei: 20.11.2017 - 20.12.2017
- La o comandă minimă de 100 lei din magazinul nostru online, aveți o reducere de 25% la abonamentul anual simplu (fara CD) la revista Familia Ortodoxă

pateric carpatin
În seara aceasta, de la ora 18.00, la Alouette, str. Bibescu Vodă nr. 19, va avea loc lansarea volumului “Pateric Carpatin. File de Isihasm” (editura Platytera, 2017).

Prefață de ÎPS Varsanufie al Râmnicului.

NOTĂ DE INFORMARE

(conform Legii nr. 677/2001)

FUNDAŢIA CREŞTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal prin mijloace automatizate şi manuale, destinate comercializării cărţilor şi altor produse similare, precum şi pentru a vă ţine la curent cu activitatea noastră şi ultimele apariţii editoriale. De asemenea, în măsura în care apelați la ajutorul nostru, datele dvs. personale vor fi utilizate în scopul obținerii sau intermedierii obținerii diverselor forme de sprijin.

Datele solicitate sunt necesare pentru întocmirea documentelor de natură financiar-fiscală, pentru a vă trimite mesaje periodice (newsletter) și pentru a vă implica în proiectele Fundației. De asemenea, datele de contact și cele care vizează diversele probleme cu care vă confruntați (inclusiv de sănătate) sunt necesare pentru a încerca să obținem sprijinul adecvat din partea persoanelor care doresc să vă ajute. În lipsa furnizării acestor date, nu va fi posibilă realizarea respectivelor operaţiuni.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai acelor persoane şi/sau autorităţi implicate legal în desfăşurarea activităţilor de natură financiar-fiscală, precum și persoanelor fizice sau juridice care doresc să se implice în realizarea proiectelor Fundației, inclusiv a celor de natură caritabilă.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul Fundației sau (scanată) pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă mulţumim!