Maica DomnuluiCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „UN GRAUNTE DE CREDINTA
„Credinta la masura de fapte nu creste decat din fapte la masura credintei. Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El. Dumnezeu ne cere viata si conducerea ei potrivit Evangheliei. Aceasta-i minunea care se cere de la noi.

Prislop3
În perioada 15 - 17 iulie 2022, fundația noastră organizează un nou pelerinaj pe următorul traseu:
București - Mănăstirea Curtea de Argeș (Moaștele Sfintei Mucenițe Filofteia, mormintele regelui Mihai I și al reginei Ana) - Transfăgărășan - (Barajul și lacul Vidraru - Lacul Bâlea - Cascada Bâlea) - Mănăstirea Râmeț - Mănăstirea „Înălțarea Sfintei Cruci” din Aiud, construită în memoria martirilor din temnițele comuniste - Grădinile de la Banpotoc (acest obiectiv va fi opțional și costul biletului de intrare este 15 lei/pers) - Schitul Ghelari - Mănăstirea Prislop - București.

Programul și ordinea obiectivelor poate suporta modificări.
Vă invităm și vă așteptăm să ne fiți alături în acest frumos pelerinaj!
Întâlnirea pentru plecare, va fi vineri, 15 iulie 2021, ora 6:30, în Parcarea Centrală din Piața Victoriei, iar plecarea la ora 6.45.
Costul pelerinajului este 370 de lei/ persoană și include transportul, 2 nopti de cazare în camere cu 3-4 paturi și baie proprie.

Să ne rugăm, cu credintă, Mântuitorului nostru Iisus Hristos și Părintelui Arsenie Boca, ca această călătorie să ne folosească sufletește și să ne dăruiască inimă deschisă pentru a primi lucrarea harului dumnezeiesc!

Plata se poate face numerar, la sediul fundației, din str. Alexandru Deparateanu nr. 20, Parter, Sector 1, Bucuresti, L - V, orele 9 -17.30 sau prin O.P. în contul fundatiei noastre (specificând la detalii: „pelerinaj Prislop și numele pelerinului”).
Dacă faceți transfer bancar, vă rugăm să trimiteți copia O.P. pe email-ul nostru: birou@fundatiaarsenieboca.ro.
Nu efectuați transferul bancar fără a primi din partea fundației confirmarea disponibilității locului.

NOTĂ: În caz că vă răzgândiți pe parcurs sau nu veți putea participa la pelerinaj din motive personale, banii nu se returnează.

Vă așteptăm cu mare drag alături de noi!

AFIS CONFERINTA PR CLAUDIU BAZAVAN 1 2
Biserica „Șerban Vodă” din București continuă seria conferințelor spirituale și ale întâlnirilor duhovnicești.
Anul acesta – 2022 este declarat în Patriarhia Română drept „Anul omagial al rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului și Anul comemorativ al sfinților isihaști Simeon Noul Teolog, Grigorie Palama și Paisie de la Neamț”.

IMG 20220527 WA0016
La mulți ani cu Bucurie Sfântă!!
Astăzi, 27 mai 2022, aniversăm 13 ani de activitate a fundației noastre. Le suntem recunoscători tuturor celor care au luat parte la acțiunile și proiectele noastre dăruind semenilor din timpul și bunurile lor.

Mulțumim Bunului Dumnezeu, Preasfintei Născatoare de Dumnezeu, Sfântului Ioan Rusul care ne este ocrotitor alături de Părintele Arsenie Boca, fără de care nimic din ce am realizat nu s-ar fi întâmplat.
Cu această ocazie, în următoarele rânduri, vă transmitem mesajul Irinei Ionescu, plin de multă emoție și dragoste:

„La mulți ani, Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca!
Se împlinesc astăzi 13 ani de bucurie și realizări sub semnul iubirii de Dumnezeu și de oameni, 13 ani de transformări vizibile ale fiecăruia dintre noi pe măsura apropierii de Dumnezeu și de Sfânta Biserică și Învățătură Ortodoxă.
Cei trei mari rugători: Sfântul Ioan Rusul, Sfântul Părinte Arsenie Boca și Sfântul Părinte Justin Pârvu, să ne ajute cu rugăciunile lor către Dumnezeu și Preasfânta Născătoare de Dumnezeu și să ne țină mereu împreună în această fundație care a reușit să adune laolaltă, într-o comună și binecuvântată Lucrare, atâtea suflete de români! Să credem în puterea lui Dumnezeu, în dragostea și ajutorul Său pentru noi, oamenii, creația Sa minunată!
Felicitări și mulțumiri tuturor celor care s-au ostenit și se ostenesc, veghează ca activitatea acestei fundații să continue și să se îmbogățească în timp!
Transmitem, dincolo de lumea aceasta, dragostea și recunoștința noastră dlui Dan Dumitru Lucinescu, fără de care această fundație nu ar exista astăzi.
Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”

Din toată inima,
Irina Ionescu