bisericaSf.Chirilsi Metodiu
Pentru a găsi cuvânt de întărire pentru vremea de încercare, vineri 22 iunie 2018 ora 18.30, grupul de studiu și cugetare asupra Noului Testament continuă studiul Epistolei întâi soborniceşti a Sf. Ap. Petru, la Biserica „Sf. Chiril și Metodiu” - Campus Agronomie.

laportilesoarelui Sanzienele
Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” vă invită pe 23 și 24 iunie la evenimentul „La porțile Soarelui. Sânzienele” să redescoperim împreună obiceiurile de înnoire a timpului practicate în această perioadă. Invitați speciali la ediția din acest an vor fi Corul Bisericesc din Ermioni și Corul Primăriei din Trikala, ambele din Grecia.

ecologizareapadurii Scrovistea
Asociaţia NEAMUNIT organizează sâmbătă 23 iunie 2018, între orele 9:00 -13:00 acţiunea de ecologizare a pădurii Scroviştea, situată între localitățile Periş şi Bălteni, la aproximativ 30 km de Bucureşti.
Un loc minunat plin de istorie, aceasta a ajuns, din nefericire, punct de depozitare pentru gunoaie din cauza inconştienţei unora.

LiturghIE in IE
Vă invităm alături de noi, duminică, 24 iunie 2018, în Centrul Vechi, strada Franceză nr. 1, la Biserica Sfântul Dumitru Poștă, pentru a readuce în lumină frumusețea purtării hainelor tradiționale la momente de sărbătoare.

istoriesiartalaMogosoaia
În perioada 16 iunie – 29 iulie 2018 Primăria Generală a Capitalei prin Centrul de cultură „Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” în colaborare cu Asociația Istoria Artei va organiza activități estivale dedicate familiilor: Ateliere de istorie și artă gratuite „Mogoșoaia copiilor”.

În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12:00.