image4
Vă invităm pe 15 ianuarie 2020, ora 17.00, de Ziua Culturii Naționale, să marcăm împreună, printr-un eveniment cultural, cei 170 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu.

ziuacolectiilordeschiselaAntipa
Cu ocazia aniversării Zilei Culturii Naționale, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită miercuri, 15 ianuarie 2020, să participați la vizite ghidate gratuite în colecțiile științifice ale muzeului. În această zi, publicul va avea acces gratuit atât în expoziția permanentă cât și în noua expoziție temporară de reptile vii, deschisă în Sala Multimedia de la parterul muzeului.

square 272x272
Muzeul Municipiului București vă invită să participați joi, 16 ianuarie 2020, ora 18.30, la conferința „Artizani și artizanat: de la moștenire culturală la antreprenoriat social” susținută de Mihai Pătru la Palatul Suțu.

ReginaMaria
Cu ocazia sărbătoririi Zilei Culturii Naționale, miercuri - 15 ianuarie, vă invităm la o proiecție specială a filmului "Maria, Regina României", la Cinema Muzeul Țăranului, de la ora 20:15. Invitat în deschiderea filmului, Maria-Denise Theodoru (coscenarist).

PRIVEGHERE NOAPTE 10 IANUARIE
Vă așteptăm la slujba de priveghere care va fi vineri 10 ianuarie, de la ora 22:30, cu ocazia pomenirii Sf. Cuvios Teodosie cel Mare, întemeietorul vieții călugărești, la biserica Șerban Vodă, str. Petre Țuțea, nr. 1, sectorul 4, București.