targdePasti

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează în perioada 20 – 29 aprilie 2019, cea de-a zecea ediție a Târgului dedicat Sărbătorilor Pascale din Capitală – „Tradiții și Flori de Sărbători”, în Parcul Regele Mihai I, intrarea Charles de Gaulle.

Maria regina romanilor
Secretariatul General al Guvernului si Asociatia Humaniterra vă invită la spectacolul eveniment “Maria, Regina Inimilor”, dedicat celei mai iubite regine a românilor, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la contribuția decisivă a Reginei Maria la reîntregirea României.

AFIS FLORII 2019 RAMURI WEB

Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” vă invită, în perioada 20 – 21 aprilie, la evenimentul cultural “Vin Floriile cu soare şi soarele cu Florii”, prilejuit de marea sărbătoare a creştinătăţii și unul dintre cele mai mari praznice împărăteşti, Duminica Floriilor când este retrăită intrarea triumfală a Domnului în Ierusalim, moment ce marchează începutul Săptămânii Patimilor.

noaptea portilor deschise
Arcul de Triumf este gazda cititorilor la „Noaptea Cărților Deschise”!

Vă invităm la o nouă ediție Noaptea Cărților Deschise, pentru al 7-lea an consecutiv cel mai mare eveniment de încurajare a lecturii. Pe 23 aprilie, de la ora 19.00 până la miezul nopții, Arcul de Triumf - simbolul victoriei și independenței în România - își deschide porțile și devine gazda extraordinară a cărților și cititorilor.

Sorin Lavric
Parohia „Șerban Vodă” din București organizează conferința cu tema: „Să nu ne răzbunați! Despre deținuții, martirii și mărturisitorii din temnițele comuniste”.

Accept Refuz