corul Cantus Domini
Vă invităm la Concertul extraordinar de colinde „Bucuria Crăciunului”, un moment special dedicat dumneavoastră, publicului nostru drag!

0
0
0
s2sdefault

MNLR
În ajun de Sfântul Nicolae, la 5 decembrie 2018, de la ora 18.00, la sediul din Str. Nicolae Crețulescu, nr. 8 (în spatele Bisericii Albe), Muzeul Național al Literaturii Române vă invită la un eveniment dedicat memoriei poetului Nicolae Labiş, de la a cărui naștere se împlinesc 83 de ani anul acesta, la 2 decembrie. Poemul „Moartea căprioarei”, inspirat de un eveniment real, l-a făcut celebru în rândul mai multor generaţii.

0
0
0
s2sdefault

Targ la MTR
Lumeee, lume,

Anul acesta la Muzeul Țăranului Român, Moș Nicolae vine și cu Moș Crăciun! Așa că începând de vineri, 7 decembrie, până duminică, 9 decembrie, de la orele 10 de dimineață, până la 6 seara, la Muzeul Național al Țăranului Român, 120 de meșteri mari, cei mai pricepuți olari, lingurari, cojocari, cofetari, țesătoare, cusătorese, împletitoare, pielari, rudari, iconari, cioplitori... vin din toate zonele țării cu lucruri frumoase, numai bune de târguit.

0
0
0
s2sdefault

Sf.Patapie
Vineri, 7 decembrie 2018, în intervalul 21.30 - 02.30, vă așteptăm la Privegherea de noapte în cinstea Sfântului Patapie, izbăvitor de boli grele și de demoni, la Biserica „Sfântul Dumitru-Poștă”, Paraclis Universitar.

0
0
0
s2sdefault

Mos Craciun de Centenar
Duminică, 09 decembrie 2018, la orele 15:00, Corul de Copii și Tineret Symbol, dirijat de domnul Jean Lupu și doamna Luminița Guțanu-Stoian, va susține tradiționalul concert de colinde, la Ateneul Roman, numit "Moș Crăciun de Centenar"

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz