Lansare de carte
Cartea „Adevăr și demonstrație. De la incompletitudinea lui Godel la vederea mai presus de orice înțelegere a Sfântului Grigorie Palama” reflectă cercetările din ultimii ani ai conf. univ. dr. Adrian Lemeni concentrate pe evidențierea dimensiunii existențiale a mărturisirii Adevărului. Autorul relaționează demersul unui logician de geniu, Kurt Godel, cu experiența duhovnicească a unui vârf al misticii ortodoxe, Sfântul Grigorie Palama.

0
0
0
s2sdefault

Conferinta Acad. Ioan Aurel Pop
Președintele Academiei Române, dl. prof. Ioan-Aurel Pop, va conferenția în capitală la invitația studenților din ASCOR București.
Conferința face parte din Serile Filocalice, eveniment ce se desfășoară anual cu binecuvântarea PF. Pr. Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române și are ca scop evocarea pr. prof. Dumitru Stăniloae (viața, personalitatea, opera) alături de căutarea, înțelegerea și asumarea duhului filocalic redescoperit de acesta.

0
0
0
s2sdefault

MIHAI GHEORGHIU BISERICA SERBAN VODA
Doamne, ajută!

Invitație la o nouă seară specială la Biserica „Șerban Vodă” din București, str. Petre Țuțea nr. 1, sector 4
Duminică – 17.11.2019, ora 18:00 îl avem invitat pe scriitorul MIHAI GHEORGHIU, Președintele Platformei civice și creștine „Împreună” din București, la conferința cu tema „Modele cruciale. Sfinții închisorilor”.

0
0
0
s2sdefault

lansare carte Sophia 6 noi
Librăria Sophia vă invită miercuri, 6 noiembrie, ora 18:00 la o dublă lansare de carte:

Petre Țuțea: sacerdotul fără parohie de Marcel Petrișor
și
Cărțile spiritului și alte poezii de Constantin Oprișan

0
0
0
s2sdefault

targ de Arhangheli
Muzeul Țăranulu
i marchează sfârșitul toamnei și ultimele zile de dulce înainte de intrarea în postul Crăciunului, invitându-și publicul la Târgul cu meșteri și anticari, Moșii de Arhangheli unde, timp de trei zile, de vineri, 8 până duminică, 10 noiembrie, de la orele 10 de dimineață până la 6 seara, 50 de meșteri, anticari și artiști vin din toată țara cu tot ce au realizat ei mai minunat peste an. Vor fi de târguit: obiecte din ceramică, țăsături, icoane, podoabe, obiecte din lemn.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.