Urma pasilor Tai9
Inspirat de jurnalul de pelerin al Olgăi Greceanu, spectacolul religios Urma paşilor Tăi…ce se va juca luni 18 februarie 2019 ora 19.00, ARCUB - Sala Mare, este o operă de adâncă meditație, menită să deschidă mințile și sufletele tuturor acelora care văd în învățătura creștină Calea, Adevărul și Viața.

0
0
0
s2sdefault

Cartisor Regina Maria 13 februarie CărțișorMuzeul Național al Literaturii Române în parteneriat cu Asociaţia Moara de hârtie vă invită miercuri, 13 februarie 2019, ora 19.00, la sediul MNLR din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8 (în spatele Bisericii Albe), la evenimentul de lansare a unui mărțișor literar aparte – Cărţişorul de Autor Maria, Regina României, manufacturat în Atelierul-muzeu Moara de hârtie din Comana.

0
0
0
s2sdefault

Calator prin traditii 2
Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” continuă seria de ateliere pentru copii, sub genericul „Călător prin tradiţii… de primăvară”.

0
0
0
s2sdefault

ziua RosieiMntane
Proiecțiile sunt parte a evenimentului Ziua Roșiei Montane 2019, sărbătorită în fiecare an pe 6 februarie cu sprijinul Muzeului Național al Țăranului Român și Clubului Țăranului și tratează legătura patrimoniu-natură-comunitate în România.

0
0
0
s2sdefault

hram sf haralambie 2019 rgb
Biserica Sfântul Dumitru-Poștă va invită sâmbătă 9 februarie 2019, la procesiunea cu prilejul hramului dedicat acesteia în cinstea Sfântului Sfințit Mucenic Haralambie.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz