colindelaBibliotecaNationala
Asociaţia Studenţilor Teologi Ortodocşi (ASTO), din cadrul Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din Bucureşti, organizează, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, cea de-a noua ediţie a Concertului de colinde cu scop caritativ „După datini colindăm!”.

0
0
0
s2sdefault

unaltfeldecraciun
Muzeul Național al Literaturii Române vă invită la „Un Altfel de Crăciun”, sâmbătă, 7 decembrie 2019, ora 17.00, în sediul din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8 (în spatele Bisericii Albe), un spectacol în regia Monei Gavrilaș și interpretarea actriței Diana Giubernea.
„Un Altfel de Crăciun” este o radiografie emoționantă a destinelor deținuților politici din România comunistă, pe un scenariu cuprinzând texte ale scriitorilor Radu Gyr, Zahu Pană, Dumitru Oniga, Marcel Petrișor, Anatolie Panis. Acestea sunt doar câteva din numele celor care au marcat această perioadă din spatele gratiilor, la Jilava și Aiud.

0
0
0
s2sdefault

resfintireabisericiiSf.DumitruPosta
Duminică, 8 decembrie, avem deosebita bucurie de a vă invita la târnosirea Bisericii "Sfântul Dumitru-Poştă", Paraclis Universitar, din Centrul Istoric al Capitalei. Momentul marchează 200 de ani de la ultima rezidire a lăcașului și se va desfășura în prezența Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

0
0
0
s2sdefault

fenomenulPitesti
Se spune că, studenția e perioada cea mai frumoasă din viață. Ei bine, nu și pentru cei peste 600 de studenți care au trecut pragul închisorii Pitești (actualmente Memorialul Închisoarea Pitești) în perioada 1949-1951, tinerii care au fost sancționați prin tortură pentru refuzul de a adera la ideologia comunistă.

0
0
0
s2sdefault

imbucura te om bunu
În data de 6 decembrie, de ziua Sfântului Nicolae, vă invităm la concertul de colinde tradiționale
Îmbucură-te, om bun!”.
Am cules direct din vatra satului românesc trăirea autentică a frumuseții Crăciunului şi o aducem în Bucureşti, în Aula Magna a Facultății de Drept, de la ora 19:00.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.