resfintireabisericiiSf.DumitruPosta
Duminică, 8 decembrie, avem deosebita bucurie de a vă invita la târnosirea Bisericii "Sfântul Dumitru-Poştă", Paraclis Universitar, din Centrul Istoric al Capitalei. Momentul marchează 200 de ani de la ultima rezidire a lăcașului și se va desfășura în prezența Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

0
0
0
s2sdefault

fenomenulPitesti
Se spune că, studenția e perioada cea mai frumoasă din viață. Ei bine, nu și pentru cei peste 600 de studenți care au trecut pragul închisorii Pitești (actualmente Memorialul Închisoarea Pitești) în perioada 1949-1951, tinerii care au fost sancționați prin tortură pentru refuzul de a adera la ideologia comunistă.

0
0
0
s2sdefault

imbucura te om bunu
În data de 6 decembrie, de ziua Sfântului Nicolae, vă invităm la concertul de colinde tradiționale
Îmbucură-te, om bun!”.
Am cules direct din vatra satului românesc trăirea autentică a frumuseții Crăciunului şi o aducem în Bucureşti, în Aula Magna a Facultății de Drept, de la ora 19:00.

0
0
0
s2sdefault

priveghere
Vineri, 22 noiembrie 2019, de la 21:30, la Biserica "Sfântul Dumitru-Poştă", Paraclis Universitar, se va desfășura Priveghere pentru binele țării și pentru sporul tuturor românilor.

0
0
0
s2sdefault

traditiidinviatasatuluiromanesc
Iosif Ciunterei sau „Iosif de pe coclauri” vine la Bucureşti!

Şi nu poposeşte singur. Aduce cu el şi filmele etnografice „Satul de cânepă” şi „O lingură de păstorit”, pe care le va proiecta în premieră în Capitală.
Aşa că, în data de 21 noiembrie, începând cu ora 19.00, vă invităm la o plimbare pe coclauri, împreună cu Iosif, în casele oamenilor gospodari din vatra satului românesc.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.