lansare carte Sophia 6 noi
Librăria Sophia vă invită miercuri, 6 noiembrie, ora 18:00 la o dublă lansare de carte:

Petre Țuțea: sacerdotul fără parohie de Marcel Petrișor
și
Cărțile spiritului și alte poezii de Constantin Oprișan

0
0
0
s2sdefault

targ de Arhangheli
Muzeul Țăranulu
i marchează sfârșitul toamnei și ultimele zile de dulce înainte de intrarea în postul Crăciunului, invitându-și publicul la Târgul cu meșteri și anticari, Moșii de Arhangheli unde, timp de trei zile, de vineri, 8 până duminică, 10 noiembrie, de la orele 10 de dimineață până la 6 seara, 50 de meșteri, anticari și artiști vin din toată țara cu tot ce au realizat ei mai minunat peste an. Vor fi de târguit: obiecte din ceramică, țăsături, icoane, podoabe, obiecte din lemn.

0
0
0
s2sdefault

hotarari sedinta Sfantul Sinod 28 octombrie 2019 9 450x300

În ziua de 28 octombrie 2019, în Sala Sinodală din Reședința Patriarhală, sub președinția Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, a avut loc ședința de lucru a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, în cadrul căreia au fost luate mai multe hotărâri, între care menționăm:

0
0
0
s2sdefault

o saptamana fara calculator


Îi invităm pe copii să ia o pauză de la statul în fața monitorului și să învețe despre arta populară românească, în cadrul proiectului Săptămâna fără calculator. În perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2019, în muzeu vor avea loc ateliere de împletituri textile, decorațiuni de toamnă și teatru de umbre.

0
0
0
s2sdefault

Pr. Teofil Paraian 10 ani
Parohia Sfânta Vineri Pajura din București în colaborare cu ASCOR București organizează o serie de evenimente dedicate Părintelui Teofil Părăian cu ocazia celor 10 ani trecuți de la înveșnicirea sa!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.