imbucura te om bunu
În data de 6 decembrie, de ziua Sfântului Nicolae, vă invităm la concertul de colinde tradiționale
Îmbucură-te, om bun!”.
Am cules direct din vatra satului românesc trăirea autentică a frumuseții Crăciunului şi o aducem în Bucureşti, în Aula Magna a Facultății de Drept, de la ora 19:00.

0
0
0
s2sdefault

priveghere
Vineri, 22 noiembrie 2019, de la 21:30, la Biserica "Sfântul Dumitru-Poştă", Paraclis Universitar, se va desfășura Priveghere pentru binele țării și pentru sporul tuturor românilor.

0
0
0
s2sdefault

traditiidinviatasatuluiromanesc
Iosif Ciunterei sau „Iosif de pe coclauri” vine la Bucureşti!

Şi nu poposeşte singur. Aduce cu el şi filmele etnografice „Satul de cânepă” şi „O lingură de păstorit”, pe care le va proiecta în premieră în Capitală.
Aşa că, în data de 21 noiembrie, începând cu ora 19.00, vă invităm la o plimbare pe coclauri, împreună cu Iosif, în casele oamenilor gospodari din vatra satului românesc.

0
0
0
s2sdefault

soculreferendumului
Marți, 26 noiembrie 2019, ora 18.00, în amfiteatrul ”Dumitru Stăniloae” al Facultății de Teologie Ortodoxă din București, va avea loc o conferință avînd ca temă Referendumul pentru căsătorie de anul trecut.
Evenimentul este prilejuit de lansarea unei cărți de interviuri realizate de jurnalistul Cristian Curte cu intelectuali publici care au susținut Referendumul pentru căsătorie și care analizează oportunitatea organizării lui, cauzele eșecului și consecințele respingerii referendumului.

0
0
0
s2sdefault

altfel despre arta parintelui arsenie boca 294
Librăria Sophia, 
strada Bibescu Vodă, nr. 19, București, vă invită vineri, 15 noiembrie, ora 18.00 la o nouă lansare de carte: „Altfel despre arta Părintelui Arsenie Boca”, apărută la Editura Școala Ardeleană (Cluj), de Marius Vasileanu.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.