luminile evului mediu intunecat
Asociaţia Eleon vă invită să participaţi miercuri, 23 ianuarie, începând cu ora 18.00, la conferinţa „Luminile Evului Mediu întunecat”, care va avea loc în Sala Frescelor de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București.

0
0
0
s2sdefault

regina Maria
Vineri, 18 ianuarie 2019, atelierul AAMIC din cadrul Masteratului de Istoria Ideilor, Mentalităților și Culturii de masă – proiect în colaborare al Facultății de Istorie și al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București – vă invită la proiecția filmului „Maria, Inima României”, realizat de Chainsaw Film Production în 2018.
Evenimentul va avea loc începând cu ora 17:00 la Amfiteatrul „Nicolae Iorga”, etaj I, Facultatea de Istorie, Bd. Regina Elisabeta nr. 4-12.

0
0
0
s2sdefault

Remember EminescuMarți 15 ianuarie 2019, ora 19.00, Muzeul Municipiului București vă invită la Spectacolul Eminescu, Remember cu actrița Irina Movilă și Andrei Cavassi – violoncel, la Casa Filipescu-Cesianu.

0
0
0
s2sdefault

ziua culturii
Cu ocazia Zilei Culturii Naționale, Muzeul Național al Literaturii Române și Teatrul Dramaturgilor Români vă invită marți, 15 ianuarie 2019, ora 19.00, în Sala „Iosif Naghiu” din Calea Griviței 64-66, la o Seară de poezie și muzică.

0
0
0
s2sdefault

CONCERT CARITABIL
Alex Ștefănescu, Silviu Biriș, Dani Ionescu, Metropolinsanity, Meda Topârceanu, Andrei V. Ciopec, Ana Maria Bercu, Marius Oprea, Emil Pârlea, Adelaida Perjoiu, Adriana Gheauș vă așteaptă la un concert special de colinde, menit să vă deschidă sufletele și să vă pregătească de Sărbătoare. „Colindăm Caritabil, de Crăciun!”

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz