mariasaNeagoeBsarab
Vă așteptăm, în data de 13 mai 2019, la lansarea audiobookului, ce va avea loc la Muzeul Țăranului, Sala Horia Bernea, ora 18:30.

0
0
0
s2sdefault

03 19 ioan aurel pop 1
Hristos a Înviat!

Invitație de suflet la o conferință specială cu un invitat deosebit!
Conferință istorică și cultural – spirituală: „Latinitatea răsăriteană a Românilor – câteva considerații.”

0
0
0
s2sdefault

targdePasti

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează în perioada 20 – 29 aprilie 2019, cea de-a zecea ediție a Târgului dedicat Sărbătorilor Pascale din Capitală – „Tradiții și Flori de Sărbători”, în Parcul Regele Mihai I, intrarea Charles de Gaulle.

0
0
0
s2sdefault

Maria regina romanilor
Secretariatul General al Guvernului si Asociatia Humaniterra vă invită la spectacolul eveniment “Maria, Regina Inimilor”, dedicat celei mai iubite regine a românilor, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la contribuția decisivă a Reginei Maria la reîntregirea României.

0
0
0
s2sdefault

AFIS FLORII 2019 RAMURI WEB

Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” vă invită, în perioada 20 – 21 aprilie, la evenimentul cultural “Vin Floriile cu soare şi soarele cu Florii”, prilejuit de marea sărbătoare a creştinătăţii și unul dintre cele mai mari praznice împărăteşti, Duminica Floriilor când este retrăită intrarea triumfală a Domnului în Ierusalim, moment ce marchează începutul Săptămânii Patimilor.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.