noaptea portilor deschise
Arcul de Triumf este gazda cititorilor la „Noaptea Cărților Deschise”!

Vă invităm la o nouă ediție Noaptea Cărților Deschise, pentru al 7-lea an consecutiv cel mai mare eveniment de încurajare a lecturii. Pe 23 aprilie, de la ora 19.00 până la miezul nopții, Arcul de Triumf - simbolul victoriei și independenței în România - își deschide porțile și devine gazda extraordinară a cărților și cititorilor.

0
0
0
s2sdefault

Sorin Lavric
Parohia „Șerban Vodă” din București organizează conferința cu tema: „Să nu ne răzbunați! Despre deținuții, martirii și mărturisitorii din temnițele comuniste”.

0
0
0
s2sdefault

URMA PASILOR 720x540 aprilie
Inspirat de pelerinajul în Israel întreprins de Olga Greceanu în 1933, care a dat naștere cărții „Pe urma pașilor Tăi, Iisuse”, spectacolul „Urma pașilor Tăi...” ce se va juca luni 15 aprilie 2019 ora 19.00, ARCUB - Sala Mare, este o încercare de a reconstitui și restitui trăirile unei rare experiențe religioase.

0
0
0
s2sdefault

cred Doamne ajuta necredintei mele
Luni 8 aprilie 2019, ora 18.30, în cadrul Serilor Duhovnicești de sub Sfântul Acoperământ, Parohia „Acoperământul Maicii Domnului și Sfântul Voievod Ștefan cel Mare”, vă invită să ascultăm cuvântul de folos al părintelui Amfilohie Brânză de la mănăstirea Diaconești, cu tema ”Cred, Doamne, ajută necredinței mele!”

0
0
0
s2sdefault

LuminaInvierii
Asociaţia Studenţilor Teologi Ortodocşi (ASTO), din cadrul Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” a Universităţii din Bucureşti, organizează cea de-a șasea ediţie a Concertului cu scop caritativ "Pași spre lumina Învierii".

Evenimentul se va desfăşura la Biserica Sfântul Elefterie Nou din București, în ziua de marți, 16 aprilie 2019, începând cu orele 18:30.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.