fenomenul pitesti intre chin si amin 119435
„Între chin şi amin”, primul film artistic care prezintă tragedia umană petrecută în închisoarea politică de la Piteşti în perioada comunistă (1949-1964), va avea premiera marţi la Cinema Pro din Bucureşti.

0
0
0
s2sdefault

Conferinta
Muzeul Municipiului București anunță publicul că prima întâlnire din seria Conferințelor de joi, care se reiau în această toamnă, va fi pe data de 26 septembrie, ora 18.30, la Palatul Suțu.

0
0
0
s2sdefault

descifrandportreteregale
Miercuri, 25 septembrie 2019, ora 18.00, conferința va decoda pentru dumneavoastră mesajele din spatele portretelor regale. Pornind de la lucrările expoziției „Ferdinand și Maria. Regii Marii Uniri”, doamna lector univ. dr. Marina-Cristiana Rotaru ne va traduce înţelesurile cu tâlc care completează portretele.

0
0
0
s2sdefault

hai la targ
Lume, lume, avem un mare anunț de făcut: Adoptă un țăran ajunge în această toamnă și în București. V-am spus noi că nu ne lăsăm, așa că iată-ne, în capitală, în 28 septembrie. Ne deschidem porțile pentru iubitorii de țărani la orele 12:00, pe strada Poterași 15, chiar la sediul Neamunit România.

0
0
0
s2sdefault

DOREL VISAN BISERICA SERBAN VODA
Invitație la o seară culturală specială, o întâlnire spirituală deosebită la Biserica „Șerban Vodă” din București, str. Petre Țuțea nr. 1, sector 4.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.