ziua RosieiMntane
Proiecțiile sunt parte a evenimentului Ziua Roșiei Montane 2019, sărbătorită în fiecare an pe 6 februarie cu sprijinul Muzeului Național al Țăranului Român și Clubului Țăranului și tratează legătura patrimoniu-natură-comunitate în România.

0
0
0
s2sdefault

hram sf haralambie 2019 rgb
Biserica Sfântul Dumitru-Poștă va invită sâmbătă 9 februarie 2019, la procesiunea cu prilejul hramului dedicat acesteia în cinstea Sfântului Sfințit Mucenic Haralambie.

0
0
0
s2sdefault

conferinta soc si taina
Asociaţia Eleon vă invită să participaţi joi, 31 ianuarie, începând cu ora 18.00, la conferinţa „Șoc și taină”, care va avea loc în Sala Frescelor de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București.

0
0
0
s2sdefault

30 ianuarie Moftul roman 1 1120x1600
Ion Luca Caragiale s-a născut la 30 ianuarie 1852, dar a fost declarat în acte abia la 1 februarie. Certificatul de botez, descoperit în anii 1970 la Arhivele Statului, menţionează: „La întâi ale lunii lui februarie anul o mie opt sute cincizeci şi doi au născut Iecaterina cu legiuitul dumisale soţ a nume Dl Luca Caragiali. Şi astăzi la şapte ale lunii lui Februarie anul o mie opt sute cinci-zeci şi doi s´a botezat în legea pravoslavnică a Bisericii Răsăritului”. 

0
0
0
s2sdefault

moastele Sf trei ierarhi.x71918
În ajunul sărbătorii lor, moaștele Sf. Trei Ierarhi din patrimoniul Reședinței Patriarhale vor fi duse în Catedrala Patriarhală istorică pentru a fi cinstite de credincioșii bucureșteni și de pelerini. 
Sfintele moaște vor fi duse cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel în lăcașul de cult marți seara, 29 ianuarie 2019.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz