sfintirea catedralei
A fost stabilit programul Zilelor Sfințirii Catedralei Naționale. Evenimentele dedicate acestui moment vor începe în 25 noiembrie 2018 și se vor finaliza în ziua de 30 ale lunii.

0
0
0
s2sdefault

Bonsoir Monsieur
Duminică, 25 noiembrie 2018, ora 20.00, Muzeul Municipiului București vă invită la Premiera spectacolului de comedie „Bonsoir Monsieur”, cu actorii Marius Bodochi și Irina Movilă, la Casa Filipescu-Cesianu.

0
0
0
s2sdefault

Centenarul Unirii Gh.Lazar
„Cheia istoriei nu se află însă în istorie, ci în oameni. Iar oamenii au ca instrument pentru a schimba lumea, iubirea.”

La 100 de ani de la Marea Unire, iubirea jertfelnică de patrie și neam a strămoșilor noștri nu a fost uitată - prin tradiția mereu vie, prin credința biruitoare și mai ales prin idealul mereu actual, care ne ține împreună ca popor.

0
0
0
s2sdefault

Urma Pasilor 19 noiembr
Urma pașilor tăi
… adaptare după jurnalul de călătorie în Țara Sfântă al Olgăi Greceanu, „Pe urma pașilor Tăi, Iisuse…”
Spectacolul va avea loc în Sala Mare - ARCUB, luni 19 noiembrie 2018, ora 19.00. 
Pretul unui bilet este 25 lei/pesoana.

0
0
0
s2sdefault

sf nectarie 9 noiembrie
În ajunul zilei de prăznuire a Sfântului Ierarh Nectarie, joi 8 noiembrie, la Mănăstirea Radu Vodă va fi oficiată Slujba de Priveghere, în cinstea Sf. Nectarie.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz