EVENIMENT ANULAT  /  VA FI REPROGRAMAT

Mihalache

Eşti ceea ce trăieşti!
Conferinţă şi lansare de carte

0
0
0
s2sdefault

Muzeul Național al Țăranului Român - Ateliere de creativitate pentru oameni mici și oameni mari

Ateliere.creativitate
Lume, lume,
Din octombrie, redeschidem Atelierul de creativitate de la Muzeul Național al Țăranului Român pentru grădinițe, școli, licee, dar și pentru copiii aduși de bone, bunici și/sau părinți. 

Beneficiarii asociațiilor, fundațiilor, școlilor speciale au gratuitate.
Cu ce ne vom ocupa? Adăugăm la lista de anul trecut și ateliere noi. Pornind de la „materia” atât de bogată a muzeului și venind până în actualitatea cunoscută copiilor, deschidem ferestre și uși observației, imaginației, jocului.

0
0
0
s2sdefault

Revista Memoria numărul 100. Un eveniment specialanunt lansare revista memoria 100

Fundația Culturală Memoria și Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER), cu sprijinul Filarmonicii „George Enescu” și al Teatrului Național București „I.L. Caragiale”, lansează miercuri, 4 octombrie 2017, de la ora 18.00, la Ateneul Român, numărul 100 al revistei Memoria.

La eveniment vor lua cuvântul Emil Constantinescu, Președintele României (1996-2000), Micaela Ghițescu, Președinte Fundația Culturală Memoria, Nae Constantinescu, Revista Memoria, Octav Bjoza, Președintele AFDPR și Subsecretar de Stat în cadrul Secretariatului de Stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989, Radu Preda, Președinte executiv IICCMER. Gazda evenimentului: Andrei Dimitriu, directorul Filarmonicii „George Enescu”.

0
0
0
s2sdefault

Parohia Oborul Vechi: Eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru beneficiarii centrului social de la Valea Screzii

Conferinta pr Tanase                                                 Apasati pe fotografie pentru a mari imaginea

Cu binecuvântarea Patriarhului Daniel, Parohia Oborul Vechi vine în sprijinul copiilor găzduiți în Centrul social de la Valea Screzii, jud. Prahova. Avându-l ca invitat pe părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului, parohia organizează o seară culturală dedicată strângerii de fonduri pentru beneficiarii centrului social prahovean.

0
0
0
s2sdefault

Conferință dedicată prevenirii violenței în familie, în Protoieria Sector 2 Capitală - 5 octombrie 2017

vioelență familie

În biserica Parohiei Vatra Luminoasă din Bucureşti va avea loc joi, 5 octombrie 2017, o conferinţă dedicată prevenirii violenţei în familie. Protoieria Sector 2 Capitală este organizatorul evenimentului.

La fiecare 30 de secunde, în România o femeie este bătută de partenerul ei, iar 3 din 10 românce declară că au fost agresate fizic, verbal sau psihic începând cu vârsta de 15 ani, potrivit studiului din 2014 al Agenţiei Europene pentru Drepturile Fundamentale.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.