crucea carareasprevesnicie
Pe 7 aprilie, ora 18:00, părintele Ciprian Negreanu va veni in București și ne va vorbi pe tema: ,,Crucea - cărarea spre Veșnicie" care este strâns legată de perioada Postului Mare. Este un prilej de bucurie, de nevoință și de apropiere de Dumnezeu dar și de lepădare de noi înșine.

0
0
0
s2sdefault

conferinta 19 martie
Parohia „Șerban Vodă” din București organizează o nouă seară duhovnicească cu tema: „Teologie și știință – divergențe și convergențe”.

0
0
0
s2sdefault

inimainmarelePost
Asociaţia NEAMUNIT, împreună cu Biserica Sfântul Dumitru Poştă - Paraclis Universitar, vă invită marţi, 19 martie 2019, ora 19:00, la prezentarea cărţii "Inima în Marele Post" a Sfântului Nicolae Velimirovici, editura Predania.

0
0
0
s2sdefault

marsul ptr.viata
Cu bucurie vă adresăm invitația de a participa la a IX-a ediție a Marșului pentru viață 2019 „Unic din prima secundă”, care va avea loc pe 23 martie în peste 500 de localități din România și Republica Moldova.

În București, Marșul pentru viață este organizat de asociația Studenți pentru viață, iar adunarea participanților va începe la ora 11.00, în Parcul Unirii. La ora 12.00, se va pleca pe traseul Parcul Unirii – Parcul Tineretului.

0
0
0
s2sdefault

pancartaptrviata
Zeci de mii de oameni din peste 500 de localități din România și Republica Moldova participă în perioada 1-31 martie la Luna pentru viață 2019 „Unic din prima secundă” și la Marșul pentru viață 2019 „Unic din prima secundă” din 23 martie.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz