ziuacinstiriimartirilordintemnitelecomuniste
Anul acesta, pe 14 mai, ora 19,oo, în Piața Revoluției (Palatului Regal) din Capitală, va avea loc a doua ediție a manifestării memoriale dedicate martirilor temnițelor comuniste, conform Legii 127/2017.

0
0
0
s2sdefault

Sf. Ioan Valahul
Veniți alături de noi vineri, 10 mai 2019, ora 21:30, la Priveghere în cinstea Sfântului Mucenic Ioan Valahul.

Slujba se va desfașura la Biserica "Sfântul Dumitru-Poştă", Paraclis Universitar, Str. Franceza nr. 1, București și va începe cu acatistul Sfântului, fiind urmată de Vecernie cu Litie, Utrenie, Sfânta Liturghie și Parastas.

0
0
0
s2sdefault

mariasaNeagoeBsarab
Vă așteptăm, în data de 13 mai 2019, la lansarea audiobookului, ce va avea loc la Muzeul Țăranului, Sala Horia Bernea, ora 18:30.

0
0
0
s2sdefault

03 19 ioan aurel pop 1
Hristos a Înviat!

Invitație de suflet la o conferință specială cu un invitat deosebit!
Conferință istorică și cultural – spirituală: „Latinitatea răsăriteană a Românilor – câteva considerații.”

0
0
0
s2sdefault

targdePasti

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează în perioada 20 – 29 aprilie 2019, cea de-a zecea ediție a Târgului dedicat Sărbătorilor Pascale din Capitală – „Tradiții și Flori de Sărbători”, în Parcul Regele Mihai I, intrarea Charles de Gaulle.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz