ziua culturii
Cu ocazia Zilei Culturii Naționale, Muzeul Național al Literaturii Române și Teatrul Dramaturgilor Români vă invită marți, 15 ianuarie 2019, ora 19.00, în Sala „Iosif Naghiu” din Calea Griviței 64-66, la o Seară de poezie și muzică.

0
0
0
s2sdefault

CONCERT CARITABIL
Alex Ștefănescu, Silviu Biriș, Dani Ionescu, Metropolinsanity, Meda Topârceanu, Andrei V. Ciopec, Ana Maria Bercu, Marius Oprea, Emil Pârlea, Adelaida Perjoiu, Adriana Gheauș vă așteaptă la un concert special de colinde, menit să vă deschidă sufletele și să vă pregătească de Sărbătoare. „Colindăm Caritabil, de Crăciun!”

0
0
0
s2sdefault

Asta i Sara Mare
Grupul Bizantin „Sfânta Ecaterina”
al Paraclisului Universitar cu același nume al Facultății de Teologie Ortodoxă „Iustinian Patriarhul” din București, duminica 23 decembrie 2018, ora 18.00, onorează cu deosebită bucurie invitația Parohiei „Sfântul Nicolae - Dintr-o zi” printr-un concert inedit de colinde tradiționale și bizantine prin care speră să readucă în inimile ascultătorilor voia bună, pacea și încântarea sărbătorilor ce se apropie cu pași repezi.

0
0
0
s2sdefault

colind de razboi
În anul Centenarului, Muzeul Național al Literaturii Române vă invită la un omagiu adus soldaților români care au plecat pe front chiar în ziua de Crăciun, vineri, 21 decembrie 2018, ora 17.00, în Sala Perpessicius din sediul situat în Strada Nicolae Crețulescu nr. 8 (în spatele Bisericii Albe) numit „Colind de război”.

0
0
0
s2sdefault

pr.Ghe. Holbea
Frumosul divin oglindit în sufletul omenesc este ușor de surprins atunci când reflectăm asupra jertfei care a fost făcută de către făuritorii Marii Uniri. Scrierile Părintelui Dumitru Stăniloae ne ajută să ne raportăm în mod corect la ideea de frumos divin chiar prin Filocaliile de care s-a ingrijit.
Luni 17 decembrie 2018, ora 18.30, Părintele Gheorghe Holbea este invitat să ne vorbească despre cât de mult ne pot ajuta acestea să apreciem la adevărata valoare frumosul divin din sufletul înaintașilor noștri dar și al omului de azi.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz