invata sa protejezi viata
Vrei să poți vorbi deschis despre convingerile tale? Vrei să știi cum poți să-ți argumentezi eficient punctele de vedere? Vrei să înțelegi problematica pentru viață, istoria mișcării pentru viață în lume și în România, cum s-a ajuns ca la New York să se legalizeze avortul până în momentul nașterii și cu ce ne afectează asta pe noi? Dar mai ales, vrei să afli de ce merită să faci ceva pentru viață?

0
0
0
s2sdefault

pr. Necula
Parohia „Șerban Vodă” din București organizează sâmbătă – 09.03.2019, orele 18.00, seara duhovnicească cu tema: 
„Postul Paștelui – Școala Duhovnicească a Bisericii”.

0
0
0
s2sdefault

pr.Irineu
Vă așteptăm pe 5 martie 2019, la parohia Sfinții Ioachim și Ana - Oborul Vechi, pentru a fi părtași bucuriei săvârșirii Tainei Sf Maslu și cuvântului de învățătură ținut de pr. Irineu Curtescu - "Ocrotirea Maicii Domnului".

0
0
0
s2sdefault

cursuri psaltica
Muzica psalticã este poezia Cerului pentru cã are darul de a pãtrunde în suflet.

Te invitãm sã-i descoperi şi tu Tainele în cadrul cursurilor noastre gratuite. Din data de 19 februarie, în fiecare marți, de la ora 18.00, vã aşteptãm la sediul Organizației Tinerilor din București.

0
0
0
s2sdefault

14 febr 2019
Muzeul Național al Literaturii Române vă invită la un Concert susținut de cantautorul Mircea Vintilă și de actorul Radu Gheorghe, joi, 14 februarie 2019, ora 18.00, la sediul din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8 (în spatele Bisericii Albe).

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz