Specatcol Regina Maria
Muzeul Național al Literaturii Române vă invită la premiera spectacolului „Regina Maria, Regina tuturor românilor”, după „Jurnalele de război 1916,1917, 1918” ale Reginei Maria, joi, 20 decembrie 2018, ora 18.00, în Mansarda sediului din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8 (în spatele Bisericii Albe). Dramatizare și adaptare scenică de Edith Negulici și Liana Ceterchi. Un spectacol cu și de Liana Ceterchi. Costume: Alina Gurguță. Video/sunet: Leo Bacica, Ana Turos și Gabriela Alexandru.

0
0
0
s2sdefault

serile filocalice
Grecia a dăruit teologiei numeroase personalităţi cu o vastă cultură patristică şi dogmatică.

Un părinte care a fost considerat în mai multe rânduri vocea înnoirii monahismului athonit din ultimele decenii, Arhim. Vasilios Gondikakis a încercat prin volumele sale să prezinte omului contemporan o altă viziune de a se apropia de Dumnezeu.

0
0
0
s2sdefault

dupa datini colindam 2018
Asociaţia Studenţilor Teologi Ortodocşi (ASTO), din cadrul Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din Bucureşti, organizează, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, cea de-a opta ediţie a Concertului de colinde cu scop caritativ "După datini colindăm!".

0
0
0
s2sdefault

Un altfel de Craciun
Muzeul Național al Literaturii Române vă invită la spectacolul de poezie „Un Altfel de Crăciun”, sâmbătă, 15 decembrie 2018, ora 17.00, în sediul din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8 (în spatele Bisericii Albe), în regia Monei Gavrilaș și interpretarea actriței Diana Giubernea.

0
0
0
s2sdefault

impotriva colonizarii
ÎN AN CENTENAR SUNTEM CHEMAȚI SĂ APĂRĂM ȚARA!

Voievozii români își pun nădejdea în noi!
Un grup de asociații civice patriotice, se împotrivesc categoric colonizării României cu populații străine!
Facem un Marș de protest în București, miercuri 5 decembrie, începând cu ora 15:00, pentru a ne putea incadra in timpul programului de lucru al institutiilor la care protestam.
Protestul va dura până la ora 18:00, astfel încât să ni se poată alătura cât mai mulți români!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz