soculreferendumului
Marți, 26 noiembrie 2019, ora 18.00, în amfiteatrul ”Dumitru Stăniloae” al Facultății de Teologie Ortodoxă din București, va avea loc o conferință avînd ca temă Referendumul pentru căsătorie de anul trecut.
Evenimentul este prilejuit de lansarea unei cărți de interviuri realizate de jurnalistul Cristian Curte cu intelectuali publici care au susținut Referendumul pentru căsătorie și care analizează oportunitatea organizării lui, cauzele eșecului și consecințele respingerii referendumului.

0
0
0
s2sdefault

altfel despre arta parintelui arsenie boca 294
Librăria Sophia, 
strada Bibescu Vodă, nr. 19, București, vă invită vineri, 15 noiembrie, ora 18.00 la o nouă lansare de carte: „Altfel despre arta Părintelui Arsenie Boca”, apărută la Editura Școala Ardeleană (Cluj), de Marius Vasileanu.

0
0
0
s2sdefault

Lansare de carte
Cartea „Adevăr și demonstrație. De la incompletitudinea lui Godel la vederea mai presus de orice înțelegere a Sfântului Grigorie Palama” reflectă cercetările din ultimii ani ai conf. univ. dr. Adrian Lemeni concentrate pe evidențierea dimensiunii existențiale a mărturisirii Adevărului. Autorul relaționează demersul unui logician de geniu, Kurt Godel, cu experiența duhovnicească a unui vârf al misticii ortodoxe, Sfântul Grigorie Palama.

0
0
0
s2sdefault

Conferinta Acad. Ioan Aurel Pop
Președintele Academiei Române, dl. prof. Ioan-Aurel Pop, va conferenția în capitală la invitația studenților din ASCOR București.
Conferința face parte din Serile Filocalice, eveniment ce se desfășoară anual cu binecuvântarea PF. Pr. Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române și are ca scop evocarea pr. prof. Dumitru Stăniloae (viața, personalitatea, opera) alături de căutarea, înțelegerea și asumarea duhului filocalic redescoperit de acesta.

0
0
0
s2sdefault

MIHAI GHEORGHIU BISERICA SERBAN VODA
Doamne, ajută!

Invitație la o nouă seară specială la Biserica „Șerban Vodă” din București, str. Petre Țuțea nr. 1, sector 4
Duminică – 17.11.2019, ora 18:00 îl avem invitat pe scriitorul MIHAI GHEORGHIU, Președintele Platformei civice și creștine „Împreună” din București, la conferința cu tema „Modele cruciale. Sfinții închisorilor”.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.