Afis_de_postat 
Andrei_Gaitanaru
Invitat: Filosoful, eseistul creștin și publicistul Andrei Găitănaru din București
CONFERINȚA ”APARENȚA LAICATULUI” - 06 FEBRUARIE 2017
Seară/Întâlnire și Dezbatere Duhovnicească

Locul: Biserica "Sf. Cuv. Antonie cel Mare" - Titan - Str. Jean Steriadi nr. 19/A. Sector 3 - Bucuresti.

Tema: "Aparența Laicatului"

Invitat: Filosoful, eseistul crestin și publicistul Andrei Găitănaru din Bucuresti

Ziua și data: Luni - 06 Februarie 2017
Ora: 18:00

Organizator și moderator: Stelian Gomboș

Gazdă și amfitrion: Părintele Paroh Daniel Goga
Intrarea: Liberă

0
0
0
s2sdefault
CLIIMA20140115_0164_1Sfantul Cuvios Antonie Cel Mare
 
biserica-sfantul-antonie-titan-01_2

Parohia "Sf. Cuv. Antonie cel Mare" din cartierul bucurestean Titan, str. Jean Steriadi nr. 19/A, sector 3, Bucuresti, are deosebita placere de a va invita la unul din hramurile bisericii noastre inchinat pomenirii si praznuirii Sf. Cuv. Antonie cel Mare, pe care-l cinstim, in mod deosebit, in fiecare an la data de 17 ianuarie, dupa cum urmeaza: 

- Luni - 16.01.2017, orele 17,00, se va oficia Sfanta Slujba de Priveghere, a Vecerniei si a Litiei, savarsite in cinstea Praznuirii Sf. Cuv. Antonie cel Mare - Unul dintre Patronii Spirituali ai Bisericii noastre.

TREZIŢI-VĂ!  
(Partea I)

unnamedcopil 

Scrisoare deschisă către Ministrul Sănătății, dl Vlad Voiculescu.

În atenția Președintelui României, Primului Ministru al României, membrilor actualului Guvern, Parlamentului României, Corpului de control al Primului Ministru, Serviciului Român de Informații și, nu în ultimul rând, în atenția cetățenilor din România.

Bună ziua.

Public această scrisoare deschisă în speranța că cel puțin o parte dintre dvs veți binevoi să o citiți și, ulterior, să acționați așa cum veți considera de cuviință ținând cont de faptul că (încă) trăim în democrație și nu într-o dictatură.

Recent, domnule ministru al sănătății, ați declarat că decizia privind „legea vaccinării” este „o decizie pe care trebuie să ne-o asumăm ca Guvern”. [1] Ce inseamnă, din punct de vedere juridic, această asumare a unei legi care să reglementeze/impună vaccinarea, domnule ministru? Inseamnă emiterea unei OUG pentru a impune o asemenea lege, evitând astfel orice fel de dezbatere publică pe tema unei legi atât de periculoase prin implicațiile pe care le are pe termen mediu și lung?

De mai mult de 1 an de zile suntem amenințați, dl Ministru al Sănătății, cu aberația legislativă cunoscută la nivel public drept „legea vaccinării cu forța a copiilor”. Am fost amenințați, în mod public, că ne vor fi luați copiii de către Protecția Copilului dacă nu-i vaccinăm [2] și chiar că vom fi acuzați de rele tratamente aplicate minorului [3], acuzație care intră sub incidența Codului Penal și se pedepsește cu închisoarea.

0
0
0
s2sdefault
Afi_Bucureti_dec_2016_1

Editura Scara şi Librăria Sophia vă invită sâmbătă, 17 decembrie 2016, ora 11.00, la prezentarea volumului Eminescu după marea scanare, de prof.dr. Nicolae Georgescu.

0
0
0
s2sdefault
expozitie

Librăria Sophia vă invită luni, 21 noiembrie 2016, ora 18.00
la vernisajul expoziţiei de icoane pe sticlă

                                Maica Domnului Împărăteasa Cerului şi a Pământului
                                                                 iconar Suzana Nicoleta Ilie

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Powered by Rebel IT & Services
Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.