vointaCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „LUCRAREA PORUNCILOR STINGE CRIZELE VOINŢEI”
„Important nu este deci numai sa remarcam utilitatea sau necesitatea actiunii, ci de a vedea unitatea pe care o prezideaza si pe care o produce. Fara indoiala actiunea nu este eficace si normala decat daca este o sinteza, si iata de ce educatia fizica si

DSCN5259Doamne ajută, tuturor!

Cu bucurie vă anunțăm că, vom organiza a 2-a ediție a taberei "Zilele prieteniei la Valea Plopului", ce se va desfășura în perioada 05-09 august 2019. Tema taberei din acest an este "Veșnicia s-a născut la sat".

Printr-o serie de ateliere puse la dispoziție atât copiilor (pictura de icoane, teatru, dansuri, gestionarea financiară a bugetului personal, muzica, dezvoltarea îndemânării prin exerciții de creativitate) cât și părinților (atelier de igienă a relațiilor pentru mămici), ne dorim să intrăm pe frecvența sufletească a participanților, insuflându-le creșterea încrederii în propriile forțe și în cei din jur prin legarea de prietenii, aflarea de lucruri noi, învățarea din experiențe proprii.

Vă invităm alături de noi cu inima, priceperea și fapta !

Ne-am bucura mult dacă ne-ați putea sprijini prin donații pentru procurarea materialelor necesare desfășurării atelierelor în cât mai bune condiții.

Dacă doriţi să sustineţi demersul nostru, iată datele necesare:

Fundaţia Creştină Părintele Arsenie Boca
Cont IBAN: RO75 BRMA 0810 0296 7430 0000,  Banca Romanească, CIF : 25236717
cu mențiunea pentru "Proiectul Valea Plopului, Tabăra Zilele Prieteniei "

sau direct la sediul din Str. Alexandru Depărățeanu nr. 20, Ap. 2, interfon 002, Sector 1, București, program de luni până vineri, intre orele 9.00 - 15.00. Persoana de contact este Florina Ionescu.

Cei care nu se pot încadra în program sunt rugați să ne contacteze la numerele de telefon: tel fix. 021 223 24 96, tel. mobil: +40 760 141 744; +40 724 271 236.

Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rugăm să contactați coordonatorul taberei: Ștefania Pauciuc, email stefaniapauciuc@gmail.com, tel. 0722.310.998.

Scoala rostului romanesc

„Pe vremea mea nu era așa” – astfel încep multe din discuțiile în contradictoriu între generații, fie că sunt despre educație, alimentație, jucării sau timp liber.
Vara aceasta, la Casa cu Rost, le arătăm copiilor cum se întâmplau lucrurile „pe vremea părinților” în cadrul școlii de vară de meșteșuguri. Vom înlocui telefonul cu acul sau cu croșeta, vom lăsa tableta pentru un tablou pe sticlă, iar locul laptopului va fi luat de ceramică.

20170925 182629
Cu aleasă prețuire și recunoștință, pe care noi, toți membrii fundației, o avem pentru viața plină de încercări și trăire duhovnicească a domnului Dan Lucinescu, președintele onorific al Fundaţiei Creştine Părintele Arsenie Boca, dorim să-i transmitem cu ocazia împlinirii vârstei de 92 de ani, multă sănătate și ajutor de la Dumnezeu în următorii ani ai vieții!

La mulți şi binecuvântaţi ani!

Accept Refuz