IMG_2841_w_WM_small

Sfântul Efrem cel Nou este sărbătorit pe 5 mai, însă anul acesta, din cauza datei Paștilor, slujba lui se mută pe 6 mai. De aceea, luni, 6 mai 2013, la locul numit La Crucea Sfântului Efrem cel Nou de la Malnaș-Băi, la 17 km de Sf. Gheorghe, județul Covasna, acolo unde se va construi, cu mila lui Dumnezeu și mijlocirile Sfântului Efrem, prima Comunitate Terapeutică Ortodoxă pentru persoanele cu adicții din România, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Ioan Selejan, Arhiepiscopul Covasnei și Harghitei, la ora 17 vom săvârși Acatistul Sf. Efrem, urmat de sfințirea Crucii pusă pe dealul terenului unde va fi Comunitatea, iar în final vom organiza o agapă frățească.

Vor fi aduse spre închinare moaștele Sfântului Efrem cel Nou, împreună cu ale altor sfinți, cum ar fi: Ioan Maximovici, Luca al Crimeeii, Nectarie al Pentapolisului, Serafim din Sarov, Marele Mucenic Gheorghe etc. Sunt așteptați toți iubitorii de Hristos și de sfinți. Va fi prezentat proiectul clădirii Comunității Terapeutice.

Asociația noastră, Prietenii Sfântului Efrem cel Nou din Sf. Gheorghe, va oferi cozonac, vin și ouă roșii, apă și pâine. Cei prezenți sunt rugați să aducă și alte bunătăți, pentru a încropi o masă frățească mai bogată. Hristos Cel înviat să vă umple tuturor sufletele de lumina Învierii Sale.

Alte detalii la tel. 0740788876 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Va asteptam cu drag !

                                                                                                                              Pr.dr. Ciprian Staicu
                                                                             Președintele Asociației Prietenii Sfântului Efrem cel Nou

 

0
0
0
s2sdefault
Afis lansare

Dragi prieteni şi membri,

Joi, 4 octombrie 2012, la ora 17:00 la Uninunea Scriitorilor din România (Calea Victoriei nr. 115 – intersecţia cu Bulevardul Dacia) sunteţi invitaţii noştri la lansarea volumului„Căderea Imperiului Bizantin” - Dan Lucinescu -  o carte ce prezintă unul dintre cele mai dramatice momente din istoria creştinismului. Căderea Constantinopolului este numele sub care e cunoscută cucerirea capitalei Imperiului Bizantin de forţele Imperiului Otoman, sub comanda sultanului Mehmed al II-lea.

Mentorul Fundaţiei noastre - Dan Lucinescu - lansează joi cea de-a doua ediţie a cărţii (prima ediţie fiind cunoscută sub numele de „Sfârşit întunecat de Ev”). La lansare vor fi prezenţi criticul de teatru şi film Rodica Smaranda Vulcănescu şi scriitorul Radu Cârneci.

Vă aşteptăm cu mare bucurie şi afecţiune!

Tot pe data de 4.10.2012, imediat după lansare, toţi membrii Fundaţiei şi prietenii care s-au implicat în activităţile noastre, toţi cei care au dorinţa de a se implica, însă şi toţi cei care vor să fie alături de noi, sunt invitaţi la o discuţie în care vom prezenta acţiunile noastre de la înfiinţare, dar şi necesităţile noastre: practic veţi afla cum vă puteţi implica (direct sau indirect) în toate activităţile pe care le desfăşurăm! 

Aşteptând cu drag să ne revedem sau să ne cunoaştem, vă dorim o săptămâna minunată şi mult spor în tot ceea ce faceţi!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.