pr STEFAN BUCHIU BISERICA SERBAN VODA 1
Conferința Pr. Prof. Univ. Dr. Emerit Ștefan Buchiu
„Importanța și semnificația isihasmului ortodox în viața Sfinților Simeon Noul Teolog, Grigorie Palama și Paisie de la Neamț”- 06.02.2022
Biserica „Șerban Voda” din București, Str. Petre Țuțea, Nr.1, Sector 4, reia seria conferințelor spirituale și ale întâlnilor duhovnicești, întrerupte, în urmă cu doi ani, din cauza impunerii restricțiilor în societate.

0
0
0
s2sdefault
scaled 512
Muzeul Municipiului București,  invită publicul să viziteze, la Palatul Suțu (Bdul Ion C. Brătianu, nr. 2), expoziția tematică „Dress Code. Parfum de secol XIX”.
De ce secolul al XIX-lea? Este cel mai strălucitor, complex, variat și prolific veac în privința vestimentației. În spațiul românesc se face trecerea de la moda orientală la cea europeană. Existau cutume pentru tipurile sociale și modul în care își etalau veșmintele.

0
0
0
s2sdefault

scara voievozilor 2
Sala Tronului, Sufrageria Regală și Scara Voievozilor pot fi vizitate în programul obișnuit al Muzeului Național de Artă al României, respectiv miercuri - duminică, între orele 10.00 -18.00.

0
0
0
s2sdefault

Rămas bun, fericită Aspazia! Ultimele ei cuvinte în mărturisirea maicilor care i-au vegheat la căpătâi

aspazia otel
Pe 11 noiembrie 2017, în ziua de cinstire a Sf. M. Mc. Mina, sfânt față de care Aspazia Oțel Petrescu vădea o evlavie deosebită, boala cancerului care o chinuia de câțiva ani a răpus-o la pat. Moment de mare cumpănă pentru cea care purtase cu demnitate și noblețe apăsarea celor 94 ani de viață, fără să se plângă vreodată de greul lor, nădăjduind doar ca în ultimele clipe să-și poarte crucea durerilor, slujindu-se singură și neîmpovărând pe cei dragi din jurul ei. Însă, Dumnezeu, în marea Lui înțelepciune și pronie mântuitoare, a vrut ca la sfârșitul vieții să-i împletească o nouă și neveștejită cunună.

0
0
0
s2sdefault

245655546 1212327085939825 8440785259913745226 n
Arte pentru Carte - Ediția a V-a este un târg caritabil pentru copii și tineri cu rezultate excepționale la învățătură, dar cu posibilități materiale reduse.
Din donațiile oferite sperăm să strângem fondurile necesare pentru a sprijini cu burse de performanță 8 elevi și studenți merituoși.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.