pelerinaj in grecia sf nectarie avion 3439
Dragii noștri,


Din motive independente de vointa noastra, avand in vedere situatia de panica creata la nivel national pe tema virusului COVID -19, ca urmare a retragerii si solicitarii mai multor persoane inscrise, pelerinajul in Grecia din perioada 27 martie - 2 aprilie, va fi anulat. Fundatia noastra face eforturi considerabile astfel incat rambursarea banilor sa se realizeze in timpul cel mai scurt - 7 zile lucratoare -, utilizand aceeasi forma de plata ca pentru rezervare.

Ziua 1 - 27 martie 2020, ora 5.30, va fi plecarea.
Traseul: București - Giurgiu - Ruse – Sofia – Salonic (cazare).
Obiective: Mănăstirea Rila, cea mai importantă din Bulgaria, unde ne vom închina la moaștele Sf. Ioan de Rila.
Ziua 2 - 28 martie - micul dejun, plecăm într-un tur al orașului Salonic, apoi ne deplasăm către Kalambaka (cazare).meteora foto silviu cluci 0630
Obiective: Biserica Sf. Dimitrie, Biserica Sf. Gheorghe, Arcul lui Galeriu, Biserica Sf. Sofia, Catedrala Mitropolitană, Turnul Alb.
Ziua 3 - 29 martie - micul dejun, plecăm către Igoumenitsa pentru a ne îmbarca pe feribotul ptr. Corfu (cazare Corfu).
Obiective: Ne vom închina la două mănăstiri din Complexul Monastic Meteora, Biserica Sf. Spiridon cu moaștele Sf. Ierarh Spiridon din Corfu, moaștele Sf. Teodora.
Ziua 4 - 30 martie - micul dejun. Îmbarcare pe feribotul către Igoumenitsa - Atena (cazare).
Obiective: Patras - locul martiriului Sf. Andrei, Biserica, moaștele și Crucea Sf. Andrei, Canalul Corint, Mănăstirea și moaștele Sf. Efrem cel nou din Nea Makri.
Ziua 5 - 31 martie - micul dejun. Ne deplasăm către portul Pireu pentru a traversa către Eghina. Seara ne vom întoarce în Atena (cazare).
Obiective: Mănăstirea Sfânta Treime cu moaștele Sf. Nectarie din Eghina, chilia și mormântul Sf. Nectarie.
pelerinaj in grecia de ziua sf. ioan rusul sf. spiridon sf. nectarie 1Ziua 6 - 1 aprilie - micul dejun. Pornim către insula Evia, Prokopi, Valea Tembi, Salonic (cazare).
Obiective: Biserica și moaștele Sf. Ioan Rusul din Prokopi, Mănăstirea Kato Xenia cu Brâul Maicii Domnului și icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, Mănăstirea și moaștele Sf. Pareschevi.
Ziua 7 - 2 aprilie - micul dejun. Plecăm către București cu sufletul plin de bucurii duhovnicești.
Programul acțiunii poate fi modificat, ca ordine de desfășurare sau se pot înlocui unele obiective în funcție de anumite situații speciale. Banii plătiți în avans, pentru pelerinaj, nu pot fi recuperați ulterior, în caz că vă răzgândiți și nu mai mergeți, decât dacă vă găsiți înlocuitor.

TARIF:
360 eur/ persoană, valabil pentru grup minim de 45 persoane.
În situația în care grupul va fi fomat din mai puțin de 45 persoane tariful se majorează sau pelerinajul NU va avea loc.
SERVICII INCLUSE:
- transportul cu autocar clasificat
- 6 nopți cazare în hoteluri de 3 stele (categoria hotelurilor este cea oficială pentru Grecia).
- 2 treceri (dus-întors) feribot Igoumenitsa - Corfu și retur (insula Corfu).
- 2 treceri (dus-întors) feribot Pireu - Eghina - Pireu si retur (insula Eghina).
- trecere Agyocampos - Glifa (insula Evia)
- taxe de drum, pod, parcări pentru autocar
- însoțitor de grup: dl. Cristian Filip
SERVICII NEINCLUSE:
-masa de prânz și cină
-intrările la obiective (2 euro/pers la Rotonda – Salonic, 3 euro/pers la fiecare mănăstire din Complexul Meteora sau alte opțiuni)
-asigurare medicală
Vă așteptăm cu drag!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.