catedrala IasiCatedrala Mitropolitană din Iași
Pelerinajul face parte din viața creștinului indiferent de destinație, iar țelul pelerinului este acela de a trăi bucuria întâlnirii cu Dumnezeu.

Citind impresiile pelerinilor noștri am retrăit momentele de bucurie din cele două zile ale pelerinajului organizat la Iași, în perioada 20-21 octombrie 2018.
Redăm mai jos impresiile dumneavoastră și vă mulțumim pentru aprecieri și sugestii de noi pelerinaje, foarte importante pentru noi, pe care ne vom strădui să le concretizăm.

Vă mulțumesc pentru trăirile duhovnicești cu care ne-am hrănit sufletul în aceste zile. Cuvioasa Parascheva ne-a însoțit cu dragostea și binecuvântarea de care sufletul nostru are mare nevoie.
Bunul Dumnezeu să binecuvânteze Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca cu Har și putere de a uni semenii în dragostea pentru Hristos, Maica Domnului și Sfinții noștri!

Cu considerație, Liana Barbărasă.la rand ptr.inchinare la Sf. Moaste
La rând la Catedrala Mitropolitana din Iași, pentru închinare la Sf. Moaște ale Sf. Cuv. Parascheva >
Este prima dată când am participat la un pelerinaj cu Fundația Creștina Pârintele Arsenie Boca și a fost o experiență aparte. O contribuție oportună a fost realizată de intervențiile domnului Cristian Filip.
Mi-aș fi dorit să putem participa cu toții sâmbătă seara la Privegherea de la manastirea Vlădiceni, dar am înțeles că în mod obiectiv nu s-a putut.
Vă mulțumesc foarte mult și voi păstra legâtura cu Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca.
Adriana Condu
pr. CalistratVă mulțumim pentru minunatele clipe petrecute alături de toți cei care reprezintă Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca. Ne-am bucurat mintea și sufletul cu minunatele cuvinte pline de har, de simplitate, de înțelepciune dar și de umor ale Părintelui Calistrat.
Ne-am înfrumusețat sufletul cu eleganța și rafinamentul acestui frumos oraș și probabil am devenit și mai buni.
M.Rusu

< Părintele Calistrat dându-ne cuvinte de folo
Două zile înălțătoare pline de pace,de învățăminte pentru sufletul nostru mai rătăcit, lângă oameni deosebiți.
Să ne ajute Dumnezeu să ne mai întâlnim!
Fam. Hanumolo Ștefan și Camelia

Mă numesc Eliza și împreună cu mama mea și o prietenă, mulțumim doamnei Florina Ionescu și domnului Cristian Filip pentru organizare și cuvintele folositoare pe care ni le-a împărtășit în autocar. A fost foarte frumos și am simțit sufletește o bucurie nemărginită.
Vă mulțumim și așteptăm să ne contactați data viitoare!          
manastirea Vladiceni
Vă mulțumim,
Eliza, Paraschiva și Viorica

Biserica Sf. Nicolae Domnesc din Iași
Sf. Nicolae Domnesc Mănăstirea „Sf. Ioan Teologul”- Vlădiceni >
Este prima dată când am participat la un pelerinaj organizat de Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca.

Totul a fost minunat! M-am încărcat cu „hrană spirituală” de la Cuvioasa Parascheva, la racla căreia am fost în urmă cu mai bine de 20 de ani, în perioada mea de studenție.
Predica Părintelui Calistrat nu se poate descrie în cuvinte. Un cuvânt de învățătură pe care nu-l voi uita.
Mulțumesc organizatorilor, totul a fost perfect!
Doamne, ajută!

Angela Crețu.

Mulțumesc Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca,pentru că îmi oferă posibilitatea de a ajunge în locurile necesare mântuirii sufletului. De asemenea, mulțumesc pentru toate învățăturile primite pe email cât și pentru cele din pelerinaje pe care le percep ca fiind de maximă importanță.
Doamne, ajută!
Elena

Da! Mi-a plăcut acest pelerinaj, a fost foarte frumos! Felicitări pentru organizare doamnelor Florina și Daniela! Am învățat foarte multe din predicile ținute de Părintele Ionuț de la Mănastirea Vlădiceni.
Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul acordat!
Doamne, ajută!
Nicoleta Ghiță    

Sf. Trei IerarhiMănăstirea Sfinții Trei Ierarhi din Iași

Am alături de mine persoane dragi care m-au însoțit, ca de obicei, cu plăcere. Bucuria și trăirea care însoțesc fiecare pelerin ne oferă ocazia să revenim cu bucurie alături de minunata familie a Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca. Mulțumiri organizatorilor pentru efortul depus, au dat dovada de înțelegere și răbdare în situațiile mai mult sau mai puțin plăcute. A fost un pelerinaj deosebit. Să ne revedem cu bine în viitorul pelerinaj de la Prislop.
Bucurie duhovnicească și recunoștință!                                                                                                                                Palatul Culturii din Iași
Mihaela Roșioru, Elisabeta Ștefan și Petre Tociu.Palatul Culturii

Vreau să vă mulțumesc că ați făcut tot posibilul să îmi găsiți un loc în acest pelerinaj. Dumnezeu a vrut așa, căci aveam mare nevoie!
Am fost plăcut impresionată atât de fundație cât și de grup. Domnul Cristian este un izvor nestemat de cultură, blândețe și știe tot timpul să îți aline sufletul.
Doamna Flori este minunată! Mulțumesc pentru energía pozitivă și sfaturi!
Totul a fost organizat impecabil și m-am bucurat foarte mult că Părintele Calistrat a avut un moment pentru noi. Vorbele Sfinției Sale mi-au mers la suflet!
Cu siguranță vreau să mai particip la evenimentele fundației și să mă implic activ.
Doamne, ajută!
Aurelia Răuțoiu

Vă mulțumesc pentru o experiență frumoasă, alături de oameni frumoși. Am avut un echipaj de excepție.
Popa Maria-Luiza

Este pelerinajul pe care mi l-am dorit de mult, fiind primul de această natură în care am aflat și am învățat multe lucruri interesante împletite cu atmosfera destinsă și plăcută dublată de rugăciune și multă binecuvântare primită pe tot parcursul acestuia.
Mulțumesc Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca și domnului Cristian Filip pentru oportunitatea creată și mă rog Bunului Dumnezeu să-i ocrotească și să-i ajute, ca și pe viitor, să încânte sufletele multor pelerini, să realizeze lucruri frumoase care să deschide multe suflete către mântuire și iubire fașă de Dumnezeu.                                                                    
Cu multă stimă,
Oprescu Gabriela - 21.10.2018

Mai multe imagini din acest pelerinaj

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.