74518 parascheva ref
În perioada 16 - 17 octombrie 2021, cu ajutorul Maicii Domnului, cu ocazia prăznuirii Sfintei Cuvioase Maica Parascheva, vom organiza un pelerinaj la Iași, pentru a ne închina la moaștele ei, izvor de bine­cu­vân­ta­re și însă­nă­to­șire duhovnicească și trupească pentru toți cei care o cheamă în rugăciune să fie mijlo­ci­toa­re către Preamilostivul Dum­ne­zeu.

Costul acestui pelerinaj este 260 lei/ persoană și include:
- transport cu autocarul și 1 noapte cazare.

Vă transmit programul pelerinajului pe care îl vom desfășura pe parcursul celor 2 zile:
Sâmbătă 16 octombrie 2021 ne vom întâlni la ora 6.30, în Piața Victoriei, parcarea Centrală.
Cu mila Maicii Domnului, vom pleca la ora 7.00 pe următorul itinerar: București - Râmnicu Sărat - Focșani - Bârlad - Vaslui - Iași - București.
Vom poposi la:
- Mănăstirea Vlădiceni
- Catedrala Mitropolitană din Iași, cea mai mare biserică ortodoxă din România, care adăpostește moaștele Cuvioasei Parascheva aduse de la Mănăstirea Sf.Trei Ierarhi în 1889. Aici ne vom închina la moaștele Sfintei Parascheva, Ocrotitoarea Moldovei, această fiinţă îmbrăcată în veşmântul simplităţii duhovniceşti, care a ajuns la iubire de Dumnezeu şi de oameni pe calea desăvârşitei smerenii, devenind locaş al Sfântului Duh.
- Mănăstirea Sfinții Trei Ierarhi, ctitorie a voievodului Vasile Lupu, adevărat poem în piatră și capodoperă a arhitecturii românești, sfințită de Mitropolitul Varlaam în 1639.
- Biserica Sf. Nicolae Domnesc, construită în 1492, este cea mai veche biserică din Iași, fiind una dintre cele mai remarcabile ctitorii ale voievodului Ștefan cel Mare și Sfânt. Fiind situată în imediata apropiere a curții domnești, biserica a fost, de-a lungul secolelor locul de încoronare a domnitorilor Moldovei.
- Mănăstirea Hadâmbu, un Athos românesc, cu tezaurul ei cel mai de preț icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. la care mulți pelerini osteniți îngenunchează și primesc mângâiere și vindecare.
Cu nădejde în Dumnezeu și rugăciune către Cuvioasa Paraschiva că totul va decurge bine, duminică 17 octombrie 2021, în comuniune și unitate, vom participa la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, apoi pornim către casele noastre cu sufletul plin de bucurii duhovnicești.

Să ne rugăm la Dumnezeu să ne dăruiască Harul Său și să regăsim bucuria revederii în inima fiecăruia dintre noi.

Înscrierile și plata integrală pentru pelerinaj se fac până pe data de 11 octombrie 2021 inclusiv.
Plata se poate face numerar, la sediul fundației, din str. Alexandru Depărățeanu nr. 20, Parter, interfon 002, Sector 1, București, L - V, orele 9 - 16 sau prin O.P. în contul fundatiei noastre (specificând la detalii: „pelerinaj Iași, oct 2021 și numele pelerinului”). Dacă faceți transfer bancar, vă rugăm să trimiteți copia O.P. pe email-ul nostru: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

NOTĂ: Avansul plătit nu va putea fi restituit, în caz că vă răzgândiți pe parcurs sau nu veți putea participa la pelerinaj din motive personale. Prețul este calculat pentru un grup de 40 persoane.

Vă așteptăm cu mare drag alături de noi!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.