Afis Alexandria
Cu ajutorul Maicii Domnului și al Părintelui Arsenie Boca, vă anunțăm că în ziua de 30 iunie 2019, suntem invitați și așteptați cu bucurie să participăm la slujba de Sfințire a bisericii cu hramurile „Sfinților Români” și „Sfântul Grigorie Teologul”, aflată în Campusul Universitar Valahia, din localitatea Alexandria.

Cu acest prilej, vom organiza un pelerinaj de 1 zi, în care ne vom folosi sufletește, la slujba de târnosire și Sfânta Liturghie Arhierească solemnă, oficiată în altarul de vară al bisericii „Sfinților Români” din Alexandria.

La întoarcerea către casă, facem un popas la biserica „Sfântul Nicolae” din Drăgănescu, județul Giurgiu, zugrăvită în tempera de către Pr. Arsenie Boca, în 15 ani, cu multă originalitate și documentație - o smerită mărturisire ortodoxă de credință exprimată plastic.

Programul de desfășurare al pelerinajului:

Întâlnirea va fi duminică 30 iunie 2019, ora 6.45,  iar plecarea va fi la ora 7.00.

Locul întâlnirii: la Piața Unirii, baza Dealului Patriarhiei
Traseul: București - Alexandria - Biserica „Sf. Nicolae” din Drăgănescu - București.
Cost: 65 lei/persoană
Prețul include transportul cu autocar/microbuz.

La înscriere avem nevoie de numele și prenumele pelerinului, numărul de telefon mobil, adresa de email. Cei care faceți plata în cont, vă rugăm să ne trimiteți confirmarea pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Notă: Banii plătiți în avans, pentru pelerinaj, nu pot fi recuperați ulterior, în caz că vă răzgândiți și nu mai mergeți.
Înscrierile și plata integrală pentru pelerinaj se fac până pe data de 26 iunie 2019, inclusiv.
Odată cu înscrierea, vă rugăm să plătiți pelerinajul: numerar, direct la sediul nostru, din București, sector 1, Str. Alexandru Depărățeanu, Nr 20, parter, interfon 002,  în intervalul orar 9 -15, sau prin virament în contul nostru, specificând la detaliile plății: „Pelerinaj Alexandria” și numele pelerinului.

Vă anunțăm cu bucurie că am reușit să adunăm suma de 1500 lei, cu ajutorul căreia am susținut pictura din biserica Sfinților Români. Mulțumim donatorilor și binefăcătorilor care ne-au ajutat să strîngem suma de bani necesară finalizării acestui mic proiect, parte a lucrării frumoase pe care Părintele Daniel Constantin, cu mila lui Dumnezeu, a dus-o la bun sfârșit.
 
Vă așteptăm cu drag alături de noi!

invitatie

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.