18 martie 2018 - Pelerinaj la Drăgănescu și Alexandria

Pr Arsenie Boca InviereaCu ajutorul Maicii Domnului și al Părintelui Arsenie Boca, vă anunțăm că în ziua de 18 martie 2018, duminica Sf. Cuv. Ioan Scărarul, vom organiza un pelerinaj de 1 zi, la biserica din Drăgănescu și Biserica „Sfântul Grigorie Teologul”, din localitatea Alexandria.
Pentru a obține bucuria deplină, vă propunem următorul program:
-plecarea va fi duminică 18 martie 2018, ora 6.30, din București, Piața Unirii (statuia lui A.I.Cuza, baza Dealului Mitropoliei).
-ora 8.30, participarea la Sf. Liturghie, în Biserica Sf. Grigorie Teologul, aflată în Campusul universitar Valahia, din Alexandria. După Sf.Liturghie, în acest locaș, Părintele Daniel Constantin Dumitru împreună cu alți preoți, va săvârși Taina Sf. Maslu, la care vom fi și noi părtași.

„Este cineva bolnav între voi? Să cheme preoții Bisericii și să se roage pentru el, ungându-l cu untdelemn, în numele Domnului. Și rugăciunea credinței va mântui pe cel bolnav și Domnul îl va ridica, și de va fi făcut păcate, se vor ierta lui” (Iacov 5, 14-15).

După terminarea acestei slujbe și binecuvântarea Pr. Daniel Constantin, ne continuăm drumul făcând un popas la Biserica „Sfântul Nicolae”, din localitatea Drăgănescu, județul Giurgiu, zugravită în tempera de către Pr. Arsenie Boca, în 15 ani, cu multă originalitate și documentație - o smerită mărturisire ortodoxă de credință exprimată plastic.
Părăsind acest sfânt locaș, ne îndreptăm către casele noastre cu pace și întreaga ființă luminată de întâlnirea și comuniunea cu Dumnezeu.
Prețul pelerinajului este 60 lei/persoană și include transportul dus-intors.
În funcție de nr. participanților, transportul se va face cu autocarul/microbuzul, prețul rămânând același.
Înscrierile și plata integrală pentru pelerinaj se fac până pe data de 12 martie 2018 inclusiv.
Odată cu înscrierea, vă rugăm să plătiți* pelerinajul: a) direct la sediul nostru, în intervalul orar 9-14 sau b) prin virament, în contul nostru, specificând la detaliile plății numele pelerinului și „Pelerinaj 18 martie 2018”. 
La înscriere avem nevoie de numele și prenumele pelerinului, numărul de telefon mobil, adresa de email. Cei care faceți plata în cont, vă rugăm să ne trimiteți copia după ordinul de plată pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
*Banii plătiți în avans, pentru pelerinaj, nu pot fi recuperați ulterior, în caz că vă răzgândiți și nu mai mergeți, vă mulțumim pentru înțelegere.
Puteți lua cu dumneavoastră pomelnice pentru pomenirea celor care din motive binecuvântate nu pot să meargă cu noi (pentru a fi pomeniți la Sf. Liturghie și Sf. Maslu). 

bisericaalexandria
De asemenea, puteți contribui la susținerea financiară a picturii Bisericii „Sfântul Grigorie Teologul”, din Alexandria - fiind apoi pomeniți mereu, la toate rugăciunile din acest binecuvântat lacaș ortodox.

Doamne, ajută! Vă așteptăm cu drag alături de noi!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.