unnamed
Sâmbătă și duminică, 3 - 4 aprilie 2021, fundația noastră organizează o călătorie de suflet la Mănăstirea Prislop.

Vă așteptăm cu bucurie sfântă, pe toți cei care vă doriți să călătoriți pe urmele ocrotitorului nostru, Părintele Arsenie Boca.
Sâmbătă dimineața, 3 aprilie 2021, ora 6:45, sunteți așteptați la autocarul care va fi parcat în locul deja cunoscut, Piața Victoriei - Parcarea Centrală. Pentru buna desfășurare a programului, vă rugăm să îi respectați pe ceilalți pelerini, dând dovadă de punctualitate! Plecarea în acest pelerinaj va fi la ora 7.00.

Să ne rugăm, cu credință, Mântuitorului nostru Iisus Hristos și Părintelui Arsenie Boca, ca acest pelerinaj să ne folosească sufletește și să ne dăruiască capacitatea de a primi lucrarea harului dumnezeiesc.
Costul pelerinajului este 320 de lei /persoană și include următoarele servicii:
- transport cu autocar clasificat
- 1 noapte cazare, în camere duble/triple
- 2 mese (cina de sâmbătă și prânzul de duminică)

Obiective propuse:
- Mănăstirea Dintr-un lemn
- Mănăstirea Lainici
- Mănăstirea Prislop

Plata se poate face în numerar, la sediul fundației din str. Alexandru Depărățeanu nr. 20, Parter, Sector 1, București de L - V, orele 9 -16 sau prin O.P. în contul bancar al fundației noastre: RO75 BRMA 0810 0296 7430 0000, deschis la Banca Românească (specificând la detaliile plății: „pelerinaj Prislop - aprilie și numele pelerinului”).

Dacă faceți transfer bancar, vă rugăm să trimiteți confirmarea pe email-ul nostru: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau whatsapp la nr. de telefon 0760 141 744.

NOTĂ:
-avansul plătit nu va putea fi restituit, în caz că vă răzgândiți pe parcurs sau nu veți putea participa în pelerinaj din motive personale.
Alte informații:
Dacă nu se formează grupul minim de 40 persoane, prețul pelerinajului se va recalcula.
Ca urmare a condițiilor instituite în țara noastră în contextul covid-19, locurile în autocar se distribuie începând cu al doilea rând de banchete, lăsând libere primele 4 scaune.

Vă așteptăm cu mare drag alături de noi!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.