Manastirea Sambata
A devenit o tradiţie frumoasă, ca la sfârşit de septembrie, să mergem în pelerinaj la Mănăstirea Brâncoveanu, astfel că şi în acest an vă invităm pe toţi cei ce îl îndrăgesc pe Părintele Arsenie, să participați la evenimentul nostru din perioada 28 - 30 septembrie 2018. Costul acestui pelerinaj este de 280 lei/ persoană și include următoarele servicii: transportul cu autocarul, 2 nopți de cazare în camere duble(cu 2 paturi și baie proprie), 4 mese: vineri - masa de seară, sâmbătă - micul dejun și masa de seară, duminică - prânzul.
Regăsiți în rândurile ce urmează informații generale despre programul acestui pelerinaj. Pentru a ne bucura pe deplin, pe parcursul celor 3 zile ne așteaptă și alte surprize plăcute.

Cu ajutorul Maicii Domnului, întâlnirea va fi vineri dimineață, 28 septembrie 2018, la ora 6.30, iar plecarea la ora 7.00, în Piața Victoriei, Parcarea Centrală, pentru a ne îndrepta către mănăstirea de suflet a Fundației noastre: Mănăstirea Brâncoveanu – Sâmbăta de Sus, urmând traseul: București -Ploiești - Sinaia - Mărcuș - Chichiș - Mănăstirea Brâncoveanu. 
Vineri, 28 sepembrie 2018 ne vom revedea cu „îngerii” de la Mănăstirea Mărcuş. 

marcus(Sursa foto)

Ctitorie a Maicii Starețe Serafima Comșa, construcție începută din 1991, mănăstirea este situată pe un „loc sfânt”, care de secole adăpostește, succesiv, așezăminte monahale ridicate și apoi distruse.

În anul 1950, Suzana Comșa a ridicat, de una singură, o mănăstire întreagă, biserica, câteva chilii și un mic paraclis, care au fost distruse de comuniști în anul 1973.
Părintele Arsenie Boca spunea despre acest loc : "măi, voi nu aveți idee ce loc este ăsta! Ăsta e un loc sfânt. Vor cânta îngerii din cer aici, căci e sfințenie mare...! ... Suzana, tu vei face mănăstire acolo, dar nu va ține mult. Nu voi mai fi eu atuncea și nu vei mai trăi nici tu, când cineva din neamul tău o va ridica iarăși și va dăinui." Și a venit rândul maicii Serafima, nepoata Suzanei Comșa, care la nici 23 de ani era stareță peste o poiană goală.

biserica chichis 1(Sursa foto)

Ne continuăm drumul poposind la Biserica „Sfânta Treime” din satul Chichiș, județul Covasna, pentru a ne închina la icoana Maicii Domnului cu Pruncul, pictată de Părintele Arsenie Boca, minune pe care Sfântul Ardealului a dăruit-o bisericii din această localitate.
După acest popas ne îndreptăm către „Academia Sâmbăta”, pentru cazare și masă.
Sâmbătă, 29 septembrie 2018, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, vom pleca la pas, pe valea Sâmbetei, să urcăm câteva ore până la Chilia Părintelui Arsenie Boca. După ce ne vom întoarce,  ne vom întâlni cu toți participanții la un cuvânt ziditor de suflet.
Duminică, 30 septembrie 2018, participăm la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în Paraclisul Mănăstirii Sâmbăta, apoi cu sufletele pline de bucurie, ne vom îndrepta către casele și familiile noastre.

Înscrierile și plata integrală pentru pelerinaj se fac până pe data de 17 septembrie 2018 inclusiv.
Plata se poate face numerar, la sediul fundației, din str. Alexandru Deparateanu nr. 20, Parter, interfon 002, Sector 1, Bucuresti,
L - V, orele 9 -15 sau prin O.P. în contul fundatiei noastre (specificând la detalii: „pelerinaj Sâmbăta septembrie 2018 și numele pelerinului”). Dacă faceți transfer bancar, vă rugăm să trimiteți copia O.P. pe email-ul nostru: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

NOTĂ: Avansul plătit nu va putea fi restituit, în caz că vă răzgândiți pe parcurs sau nu veți putea participa la pelerinaj din motive personale.

Vă așteptăm cu mare drag alături de noi!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.