La sfârşitul lui august, mai exact pe 21-22 august 2010, am vizitat pentru a doua oară în anul 2010 mormântul Părintelui. Bucuria este imensă atunci când  se ajunge la Părintele Arsenie Boca! Locul acela linişteşte. Aceasta este părerea noastră, a celor din fundaţie. 

Pentru ca obişnuim să oferim imagini de pe unde mergem, mai jos găsiţi câteva impresii şi poze ale participanţilor:

Şi noi mulţumim Domnului şi Părintelui Arsenie pentru aceste zile care ne-au umplut sufletele de bucurie şi de emoţie. A fost minunat, aşteptăm de ceva vreme să ajungem acolo şi a fost pentru noi un mare dar. Cu asta cred că am spus tot.”
                                                                                                                                      Irina şi Dan Perju

Această frumoasă călătorie a fost un adevărat colocviu de istorie şi o lecţie de spiritualitate. Nu pot să spun decât atât: Bucură-te Părinte Arsenie, iubitorule de oameni; Bucură-te cel ce ne-ai dezmorţit inimile, Bucură-te frate în Hristos. Amin.” 
                                                                                                                                         Simona Bănaru

Vin pentru a doua oară la Prislop şi această a doua vizită a fost mai luminoasă, mai puternică, m-am întărit sufleteşte şi am găsit răspunsul unor căutări.” 
                                                                                                                                      Carmen Petrescu

 

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.