Calimara_cu

„Volumul Calimara cu ambrozie reprezinta un amalgam de sentimente ale unui suflet impresionat de albul din negru, de frumosul din urat, de zambetul din spatele lacrimilor. Este o calatorie printre rimele ce ofera o muzicalitate aparte sau printre versurile albe care emana autenticitate.
Temele abordate sunt diverse si incarcate de emotie, emotia de a trai in 
actualitatea diafana. Emotia de a mai putea contempla o carte, un vers, o traire si o bucurie suprema care ajunge sa fie ingradita de tumultul tehnologiei prezentului.
Trebuie sa ne intoarcem la frumos, la radacinile stramosesti, sa pastram vie 
cultura si literatura romana, sa atragem generatia mea si cea viitoare spre ceea ce mostenim mai frumos."  
Acestea au fost cuvintele cu care Ramona Ion, o tanara de 20 de ani, si-a prezentat "tableta" de emotie si traire unor oameni straini ei la inceput, dar cunoscatori si traitori in frumos si armonie. Ramona si-a muiat penelul in "calimara de ambrozie" si a redat cu multa sensibilitate frumosul pe care numai un suflet curat si delicat il poate percepe, asa cum bine spune ea, in acest "tumult al tehnologiei prezentului". Fundatia Crestina Parintele Arsenie Boca a ajutat-o pe Ramona Ion sa isi lanseze acest al doilea volum de poezii intr-un cadru omagial, la cea de-a saptea aniversare a activitatii sale, 30 mai 2016. Acest volum de versuri este primul titlu care apare la Editura Arsenie Boca. Sa dea Bunul Dumnezeu ca acesta sa fie un inceput bun si pentru editura noastra si pentru Ramona Ion, tanar si talentat poet!

6AAImagine de la Lansarea cartii "Calimara cu ambrozie", 30 mai 2016, Muzeul National al Taranului Roman, Bucuresti
(Ramona Ion si Cristian Filip) 

Ramona Ion are 20 de ani, locuieste in orasul Dorohoi, judetul Botosani. A absolvit liceul cu media generala 10 (ca si toti anii de studiu de pana acum) si se pregateste pentru facultate.

"Imi doresc si ma rog sa reusesc in viitor cu tot ce imi propun, sa rasplatesc toata munca depusa pana acum, sa imi pot ajuta familia si semenii, sa pot elabora proiecte care sa pastreze vie dragostea pentru poezie si perpetuarea literaturii romanesti.
Nadajduiesc sa pot infiinta o Asociatie Culturala dedicata acestor proiecte de viitor. Sunt un suflet impresionat de tot ceea ce traieste si care transpune toate aceste trairi pentru posteritate prin poeziile pe care natura si Cerul mi le daruiesc cu binecuvantare. Orice carte vanduta poate darui undeva bucurie, iar pe mine ma poate ajuta enorm sa imi pot asigura un viitor, sa imi pot ajuta familia greu incercata si pe fratiorii mai mici, sa imi pot dezvolta proiectele referitoare la urmatorul volum de poezie si la infiintarea unei Asociatii Culturale care sa atraga toate categoriile de varsta catre sensibilitate, literatura, poezie."Oricine doreste sa o ajute pe Ramona sa isi indeplineasca visele poate sa ii cumpere cartea. Pentru a comanda cartea sa, puteti sa ii scrieti pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Va multumim tuturor pentru ajutorul acordat!  

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.