14233643_1047194238731787_148254288_oambrozie

Ne bucuram sa aflam ca tanara autoare a volumului Calimara cu ambrozie, Ramona Ion, a reusit la examenul de admitere la facultate! O felicitam si ii uram un prim an de studentie rodnic!
Dupa lansarea volumului sau in Bucuresti, la evenimentul pe care noi l-am organizat, "7 ani de ACASA" (27 mai 2016), urmeaza o alta lansare, de data aceasta la Dorohoi! Ii dorim Ramonei sa aiba si la Dorohoi parte de o primire calda si de multi cititori ai versurilor sale!
Ramona Ion se straduieste, vanzand cartile sale, sa faca rost de bani pentru a putea sa isi continue studiile (Ramona a fost o eleva de nota 10 in toti anii de pana acum!) si pentru a-si ajuta familia greu incercata. Daca doriti sa o ajutati si dumneavoastra, puteti cumpara cartea sa (adresa unde o puteti contacta pe Ramona Ion este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ).
Va multumim!

 
IMG_8562IMG_8565
1) Domnul Cristian Filip vorbind despre tanara autoare a volumului "Calimara cu ambrozie", Ramona Ion
2) Ramona Ion vorbind despre poezia sa sensibila si despre trairile care au constituit izvorul versurilor sale

Cenaclul literar EDITOR-ARTE şi Casa Municipală de Cultură Dorohoi, alături de autoarea Ramona Ion - invită toți iubitorii de poezie și literatură, să participe la evenimentul literar: lansarea volumului de poezie „Călimara cu ambrozie”.

În aceste vremuri dominate de  tehnologia  modernă  și  de  alte  preocupări  ale  generației tinere si nu numai, publicarea unui volum de poezie, a unei cărți în general, reprezintă un pas înainte spre perpetuarea culturii strămoșești și a literaturii atât de defavorizată astăzi. Autoarea publică cu ajutorul Bunului Dumnezeu cel de-al doilea volum, care reprezintă un amalgam de sentimente și trăiri diverse, menite să împartă bucurie sufletească și să transmită un mesaj pozitiv pentru ziua de mâine a țării.Cartea a fost lansată inițial în cadrul evenimentului de aniversare a Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca din București, la editura fundației, care a reușit să împlinească visul literar al autoarei pentru a doua oară.
Evenimentul va avea loc duminică, 11 septembrie 2016, începând cu ora 14:00 la Casa Municipală de Cultură Dorohoi.
Vă așteptăm cu drag!
Sursa text 

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.