Strigăt de ajutor pentru familia ION din DOROHOI, județul Botoșani:

Familia, compusă din părinți si 5 copii, au o situație dificilă acasă, venitul familiei fiind de doar 500 de lei, au multe datorii la întreținere (riscând sa fie dați afara din locuința) si multe necesități după nașterea celui de-al 5-lea copil – de doar 3 luni. Fiica cea mai mare, Ramona Ion, este un tânără foarte muncitoare, este studentă şi  îşi caută de lucru pentru a munci în paralel cu facultatea pentru a-şi ajuta familia, dar este foarte greu de găsit un loc de muncă care să îi permită să şi înveţe.

Din păcate, tatăl, Florin – Valeriu ION, are grave probleme la inima, inima fiind în fibrilație atrială (permanentă) in aritmie cu 150-200 de bătăi pe minut cu riscuri mari de atac cerebral, embolie pulmonară sau atac de cord, deoarece fibrilația aruncă în sânge cheaguri permanent. Momentan, este internat la spitalul Floreasca din București și are nevoie URGENT de o intervenție numita ABLATIE pentru fibrilație paroxistica permanentă. Singura șansă pentru Florin – Valeriu este această intervenție care se realizează în sistemul de stat sau la clinica Ares din București la Domnul Doctor Radu Vatasescu.

Aceia dintre dumneavoastră care pot si doresc sa ii sprijine financiar, o pot face prin virarea oricărei sume de bani în contul fundației (cu mențiunea "Pentru familia ION") sau în următoarele conturi (Ramona Ion este fiica cea mai mare a familiei, care este studentă):

Banca BCR Cont in lei pe numele Ion Ramona: RO32RNCB0044142036000001

Banca BRD Cont in lei pe numele Ion Ramona: Cod Iban: RO33BRDE070SV29123700700