Pr_Arsenie_PovestiriMai viu ca niciodată, pentru noi, toţi românii care ne străduim să ajungem la Prislop, Părintele Arsenie Boca ne cheamă spre pocăinţă şi spre mântuirea sufletului. Editura Cristimpuri ne aduce in atentie un alt volum care cuprinde pagini din intelepciunea Părintelui nostru drag: "ALTE  POVESTIRI DUHOVNICEŞTI".
Puteţi comanda această carte şi de la noi din magazin aici.

Urmând calea Domnului nostru Iisus Hristos, Preacuviosul Părinte Arsenie Boca ne-a vorbit şi în pilde. Aceste pilde sau povestiri duhovniceşti au dat consistenţă şi un caracter de originalitate predicilor şi învăţăturilor Sfinţiei sale. Povestirile duhovniceşti adunate în această carte fac parte din Sfânta Predanie a Bisericii Ortodoxe şi sunt amintite sau relatate pe larg în scrierile Părintelui Arsenie Boca, cum de altfel apar în diferite forme în literatura cu caracter moral – religios, dar mai ales în predicile şi învăţăturile multor altor sfinţi ai lui Dumnezeu.

La Editura Cristimpuri au mai apărut şi alte cărţi despre Părintele Arsenie Boca sau scrise de Părintele. Mare parte dintre ele se găsesc şi în magazinul nostru.

 Părintele Arsenie Boca - Darul lui Dumnezeu pentru poporul care strigă

Părintele Arsenie Boca, Mărturii ale părintelui Pantelimon

Arseniana. Sfinţi purtători ai numelui Arsenie

DARUL3Marturia3Arseniana

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Cos


Coş gol

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.