coperta_Dan_Lucinescu


Dragi prieteni,

Avem bucuria de a va aduce la cunostinta o noua carte ce poarta semnatura domnului Dan Lucinescu, de altfel unul din cei mai prolifici scriitori romani contemporani. Cartea, ce poarta titlul “Impresii din Grecia si Anglia”, poate fi gasita la sediul Fundatiei noastre, iar cei interesati sa intre in posesia ei sunt rugati sa ne contacteze la numarul de telefon 021 223 24 96  sau 0724 271 236. De asemenea, pentru cei care doresc o comanda mai mare se poate face un discount.


In ceea ce priveste subiectul cartii, dupa cum bine va puteti da seama din titlu, veti avea de-a face cu relatarile unui om care, calatorind in diferite spatii, a beneficiat de o largire a orizonturile sale spirituale si, inainte de toate, de o confruntare directa a propriei sale fiinte nationale cu elementele de diferenta ce caracterizeaza, in cazul de fata, Grecia si Anglia, doua tari marcate de o istorie zbuciumata dar specatculoasa. La fel de interesanta este si descrirea psihanalitica pe care domnul Dan Lucinescu o face ideii de calatorie in cartea de fata, de aceea v-o recomandam cu toata increderea si bucuria.

 

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Cos


Coş gol

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.