ROST este o publicaţie naţională, cu apariţie lunară, editată de Asociaţia „ROST”. Este distribuită în România şi în comunităţile româneşti din Europa şi America. ROST are şi o variantă electronică, putând fi accesată lawww.rostonline.org.

Revista ROST este un manifest românesc, care nu are un caracter strict politic, nici exclusiv cultural, ci este menit resurecţiei morale şi spirituale a românilor, întru recăpătarea demnităţii naţionale şi impunerea unui posibil model românesc în lume.

Punctele ferme ale programului revistei :

  • Educaţia care se face prin recursul la adevăratele valori şi prin redescoperirea reperelor esenţiale ale unei vieţi normale.
  • Credinţa – sunt mărturisitori ai Ortodoxiei.
  • Pro-români – în toate atitudinile sale, ROST plecă de la iubirea românilor, nu de la ura pentru alte naţiuni sau rase.
  • Anticomunismul
  • Lupta pentru adevăr –  „Adevărul despre trecutul, dar şi despre prezentul nostru trebuie cunoscut. Respingem falsa agendă publică, pe care o propun manipulatorii opiniei publice, şi ne oprim asupra problemelor esenţiale. Pe de altă parte, adevărul trebuie spus cu orice preţ, indiferent de subiectul aflat în discuţie.”
  • Interactivitatea cu cititorii

Realizările revistei: ROST a crescut încet, dar constant, sub toate aspectele. A pornit la drum în anul 2003, urcând în timp numărul de pagini la 70 şi având un tiraj mediu lunar de 3.500 de exemplare. ROST are acum 80 de pagini pe ediţie, un tiraj constant de 5000 de exemplare şi un grup de peste 100 de colaboratori. În jurul revistei se clădeşte acum un Club al cititorilor, în cadrul căruia oamenii să se întâlnească periodic, să-şi exprime public punctele de vedere, să se împrietenească şi să încerce să schimbe ceva în bine în România. Adunaţi în jurul revistei, cuvântul celor de la ROST îşi va face simţită puterea. Cititorii mai întreprinzători sunt invitaţi să înfiinţeze secţii locale ale Clubului.

Revista ROST şi Asociaţia „ROST”, editorul publicaţiei, sunt două entităţi distincte, cu vieţi proprii, chiar dacă există o legătură puternică între ele, asemenea aceleia dintre un părinte şi copilul său.

Nu toţi cei care alcătuiesc gruparea revistei ROST sunt şi membri ai asociaţiei. Şi nici membri organizaţiei nu fac cu toţii parte din gruparea publicaţiei. De asemenea, nu toate punctele de vedere exprimate în revistă sunt şi ale organizaţiei. Poziţiile oficiale ale Asociaţiei „ROST” sunt întotdeauna semnalate ca atare şi poartă semnăturile liderilor organizaţiei cu precizarea funcţiilor deţinute. Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul revistei Rost.

 

 

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Cos


Coş gol

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.