afisteatru.jpg

Spectacolul de teatru creştin „Urma paşilor Tăi…”   pe scena ARCUB

Pe 18 aprilie 2016, de la ora 20:00, spectacolul de teatru creştin „Urma paşilor Tăi…” revine pe scena bucureşteană şi se va juca la Sala Mare din incinta Hanului Gabroveni (Str. Lipscani nr. 84-90).

Inspirat de textul Olgăi Greceanu, spectacolul „Urma paşilor Tăi…” îl aduce în prim-plan pe omul frământat şi zbuciumat, aflat în căutarea adevărului.  Personajele din spectacol  vizitează câteva dintre cele mai cunoscute ţinuturi biblice,  dobândind treptat convingerea că Dumnezeu există. Participând la această călătorie  prin  spaţii  sacre, spectatorii au ei înşişi parte de o experienţă revelatoare, în urma căreia ajung la un adevăr de netăgăduit: Hristos, Mântuitorul Lumii, nu este un simplu personaj de legendă, El este întruparea lui Dumnezeu despre care copacii, grădinile, apele şi cele mai umile locuri depun o incontestabilă şi grăitoare mărturie.

Protagoniştii calcă pe urmele Mântuitorului creştinilor şi descoperă măreţia lui Dumnezeu, nu în grandoarea construcţiilor piramidale, ci în simplitatea peisajului deşertic.

În spectacolul „Urma paşilor Tăi…”, actorii îşi evidenţiează talentul interpretativ, dar mai cu seamă îşi expun trăirile autentice. Vitalie Bantaş, Amalia Ciolan, Afrodita Androne, Liliana Pană, Ana Maria Bercu, Maria Radu şi Eliza Bercu-Bodeanu, se înfăţişează rând pe rând, fiecare popas al lor atingând cele mai sensibile puncte ale sufletelor noastre.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe http://arcub.ro/bilete-online/ şi din reţeaua de bilete EVENTIM. Preţul unui bilet este de 27,50 lei, sau la casa de bilete ARCUB-GABROVENI, str.Lipscani 84-90, preţul biletului de 25,0 lei.

Info:

URMA PAŞILOR TĂI... adaptare după Olga Greceanu // spectacol de teatru creştin

Regia: Eliza Bercu-Bodeanu; Coregrafie: Arcadie Rusu

Cu: Vitalie Bantaş, Amalia Ciolan, Afrodita Androne, Liliana Pană, Ana Maria Bercu, Maria Radu, Eliza Bercu-Bodeanu.

Durată: 1h 40

Urmăriţi-ne pe:      

Detalii pe www.arcub.ro.

Urmăriţi-ne pe Facebook şi Twitter!

Urma_pasilor_Tai10Urma_pasilor_Tai

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Cos


Coş gol

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.