Iisus_HristosCuvântul de învățătură al Părintelui Arsenie Boca
Extras din „FRAGMENTE, SFATURI, ÎNSEMNĂRI”

„Faptul ca simți «provocarea» oarecui, dovedește că, în realitate, ai ajuns la o vârstă interioară, când îți recunoști apartenența ta la creștinism: devii conștient de creștinismul tau. De aici începe trebuința de-a-l  cunoaște, de a citi Scriptura.
Creștinismul se învață cel mai bine când constați că-ți trebuie - nu când ți se predică urechilor.”

Sursa: Daniil Stoenescu - Episcop Locțiitor al Daciei Felix - Părintele Arsenie -  „Omul îmbrăcat în haină de in”  și  „Îngerul cu cădelnița de aur”, Editura Charisma, Sinaia, 2008, p. 449
Foto: Iisus Hristos - Gravură a Părintelui Arsenie Boca 

aUTOGRAFEmTrepte spre cota 90

Dragii noștri,

Cu mare bucurie în suflet vă anunțăm mult așteptata întâlnire cu domnul Dan Lucinescu de anul acesta.
Joi, 25 mai 2017, orele 18:00, vom fi cu toții alături de dl Dan Lucinescu, Președintele de Onoare al fundației noastre, la aniversarea celor 90 de ani de viață.
Evenimentul se va desfășura într-o zi de mare sărbătoare creștină și națională: ÎNĂLȚAREA DOMNULUI și ZIUA EROILOR, în sala Mircea Eliade a Bibliotecii Naționale a României (Bdul Unirii nr. 22).
Vă așteptăm cu drag!  Continuare


PrIoan_IovannPreacuviosul Părinte Arhimandrit Ioan Iovan de la mănăstirea Recea: „Iisus Hristos este același, noi însă nu”

În urmă cu zece ani am fost la Mănăstirea Recea – Mureş, acest veritabil tezaur al spiritualităţii ortodoxe şi a celei româneşti autentice. 
Am fost de foarte multe ori la această sfântă aşezare, care cuprinde atâtea comori ale spiritualităţii noastre eterne, româneşti şi ortodoxe, de fiecare dată fiind foarte impresionat de toate cele văzute şi auzite în acest loc sfânt – în care trebuie să ne lepădăm de încălţămintea netrebniciei şi a cerbiciei noastre! Continuare
Sursa foto


DSC05456Slujba de pomenire a ostașilor români căzuți în Primul Război Mondial în Franța

Sâmbătă, 13 mai 2017, la ora 15,00, a avut loc slujba de pomenire la Cimitirul militar român din Haguenau, unde odihnesc 467 de ostasi români morti în Alsacia si Lorena, în timpul Primului ràzboi mondial, ca prizonieri de ràzboi la germani, transmite Romanian Global News. Continuare   
 
 
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.