EpiclezadetaliuCuvântul de învățătură al Părintelui Arsenie Boca
Extras din „ORBUL DIN NAȘTERE ȘI SUFLETELE OARBE”

„A vedea pe Iisus, e o fericire care nu se aseamănă cu nici o bucurie pământeană. Iar aceasta se întâmplă din când în când şi din neam în neam, ca să nu se stingă dintre oameni siguranţa existenţei lui Dumnezeu.
Credinţa în Dumnezeu şi mărturisirea Lui e ieşirea sufletului din întunerec în lumina dumnezeiască, ieşirea în lumina veacului viitor.”
Sursa: Părintele Arsenie Boca - „Cuvinte Vii” , Editura Charisma, Deva, 2016, p. 96
Foto: Epicleza  - Pictură a Părintelui Arsenie Boca 

 

aUTOGRAFEm

Trepte spre cota 90

Dragii noștri,
Așa cum deja știți, joi, 25 mai 2017, orele 18:00, vom fi cu toții alături de dl Dan Lucinescu, președintele onorific al fundației noastre, la aniversarea celor 90 de ani de viață. Vom avea șansa să participăm la dezbateri interesante ale invitaților săi: Pr. Prof. Nicolae Bordașiu, Pr. Prof. Mihai Dragomir, Pr. Arhimandrit Antim David, Academician Prof. Aurelia Bălan Mihailovici, Teologul Florin Duțu. 
Evenimentul se va desfășura într-o zi de mare sărbătoare creștină și națională: ÎNĂLȚAREA DOMNULUI și ZIUA EROILOR, în sala Mircea Eliade a Bibliotecii Naționale a României (Bdul Unirii nr. 22). Vă așteptăm cu drag!
Continuare


PrislopvbgPelerinaj la Mănăstirea Prislop - 10 - 11 iunie 2017

Vă anunțăm că nu mai sunt locuri pentru acest pelerinaj. Vă mulțumim tuturor celor care v-ați înscris în pelerinajul organizat de noi! Mai sunt încă puține persoane care nu au achitat integral suma de 225 de lei, vă așteptăm să faceți acest lucru până pe data de 31 mai 2017 inclusiv. (Avansul a fost plătit deja de aproape toți pelerinii, vă rugăm să vă grăbiți, cei care nu ați plătit încă, vă așteptăm până joi, 25 mai 2017, la evenimentul nostru pentru plata acestuia.) Continuare
Sursa foto


117471 poarta albaPelerinaj la Mănăstirea Poarta Albă Galeșu

Joi, 1 iunie 2017, de hramul Mănăstirii Poarta Albă Galeșu (județul Constanța), este organizat un pelerinaj în acest loc încărcat de istorie și jertfă. 
Notă: Acest pelerinaj nu este organizat de fundația noastră.
Pe data de 1 iunie 2012 s-a pus piatra de temelie a Manastirii Poarta Albă – Galeşu, închinată martirilor deţinuţi politici de la Canalul Dunăre – Marea Neagra, sacrificati mai ales in perioada 1949 – 1953. Continuare   
 
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.