femeiasamarineancaCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „EVANGHELIA SAMARINENCEI”
„Asa pedagogie are Dumnezeu: iti da o dovada ca te cunoaste, - si inca mai bine de cum te cunosti tu insuti, ca sa te salte intr-o treapta sufleteasca capabila de revelatie, stare extatica - totusi in stare de constiinta, in care cunosti si tu pe Dumnezeu.
Asa a facut Samarineanca cunostinta cu Dumnezeu. Bucuria aceasta exceptionala a facut-o sa-si uite de pacate, sa uite de apa despre care nu pricepea nimic, sa uite ca trebuie sa se intoarca in cetate. Intr-o asa stare de bucurie tasnesc in sufletul omenesc intrebarile ultime, intrebarile vesniciei, - caci vesnicia ai dori-o fericirii tale, cand te intalnesti cu Dumnezeu. Si aude Samarineanca Adevarul graindu-i: «Femeie, acum a venit ceasul cand adevaratii inchinatori se vor inchina Tatalui in duh si in adevar; caci Duh este Dumnezeu, si cine se inchina Lui, in duh si in adevar I se cade sa se inchine» (Ioan 4,23-24).”
Sursa: Parintele Arsenie Boca - „Cuvinte Viii”, Editura Charisma, Deva, 2006, p.315
(Sursa Foto)

Prislop3Pelerinaj de primavara, la Manastirea Prislop - 14 - 15 mai 2022
Pentru a ne alina dorul de Parintele nostru ocrotitor, Arsenie Boca, va invitam sa calatoriti alaturi de noi, in acest pelerinaj la Prislop, un loc drag sufletului nostru. Vom admira natura si frumusetile ei, petrecand doua zile de folos duhovnicesc si trairi intense, dupa urmatorul program:
Plecarea din Bucuresti va fi sambata, 14 mai, la ora 7 dimineata, iar intalnirea va fi la ora 6.30. Ne vom intalni si vom pleca din parcarea centrala, cu plata, amenajata in Piata Victoriei.
Pentru detalii si confirmari folositi nr. de tel. 0760 141 744 - Florina Ionescu. Continuare

WhatsApp Image 2022 04 09 at 15.47.49 2Plecare la Valea Plopului - 22 mai 2022
Pe data de 22 mai 2022 vom face o noua vizita prietenilor din Valea Plopului.
Ca urmare a pelerinajului social din data de 9 aprilie 2022 (mai multe imagini despre această călătorie găsiți aici), pe langa lista cu alimente si alte produse necesare, ne-am propus ca la fiecare vizita pe care o desfasuram la copiii din Valea Plopului, sa contribuim si cu alte obiecte necesare activitatii acestui asezamant. De aceasta data, dorim sa achizitionam pentru locul de joaca din exterior, o trambulina rezistenta si durabila cu un diametru si o sarcină admisă mai mare, care poate fi folosita in siguranta, iar copiii sa se bucure si sa-si petreaca timpul in aer liber.
Va puteti implica in actiunea noastra astfel: Continuare


hta„Adopta un student de la Valea Plopului
Hristos a inviat!
Cu ajutorul oamenilor generosi, din fondul donatiilor pentru proiectul „adopta un student”, in aceasta saptamana am oferit trei burse in valoare totala de 2100 lei (700 lei/student). Va multumim pentru efort si implicare!
Nadajduim ca in functie de necesitatile lunare  (mai mari decat 700 lei/pers/luna), in mod constant, Fundatia noastra va oferi cate o bursa lunara acestor tineri si altora ca ei.
Pentru a crea si sustine fondul pentru bursele studentilor, avem nevoie de donatori/ sponsori care sunt dispusi sa contribuie constant, lunar, cu o suma de bani.
Persoanele care si-au manifestat dorinta de a face parte din acest proiect, vor efectua transferul banilor in contul bancar al Fundatiei Crestine Parintele Arsenie Boca.
FUNDATIA CRESTINA PARINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile platii: „Adopta un student”)
Va invitam sa „adoptati un student", pentru a contribui si dumneavoastra la continuarea educatiei si instruirii unor copii care au ajuns in aceasta etapa datorita credintei, propriului efort si viziuni.
Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la nr de telefon 0760141744 - Florina Ionescu sau sa ne transmiteti un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.