iisus hristos binecuvantand 0

Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „SAMARINEANUL”
„A venit un strain, neam urgisit in Israel, caruia i s-a facut mila de om, i s-a apropiat de rani, le-a spalat cu vin (usturimea pocaintei), le-a uns cu untdelemn (celelalte Taine), i-a luat firea sa in spate (Intruparea lui Dumnezeu). A petrecut impreuna cu omul, l-a dat in grija Bisericii.
Iar a doua zi, după Inviere, pecetluind al doilea din cei doi bani de cheltuiala: Noul Testament, a dat Bisericii grija de om, precum si cele doua Testamente, Legea si Harul.
Toata bataia de cap cu omul si tamaduirea constiintei sale, o are Biserica, pana la a doua venire a Samarineanului, cand i se va rasplati ei osteneala. Iata adevarata implinire a Legii in iubire.
Iata Samarineanul, adevaratul aproape al constiintei cazute intre talhari. Iata cu Cine urmeaza sa fim asemenea si ce sa facem, ca raspuns la problema vietii vesnice.

Sursa: Parintele Arsenie Boca - „Cuvinte Vii” , Editura Charisma, Deva, 2006, pp. 195, 196.
Foto:: Iisus Hristos binecuvantandi; Sursa fotoClick pe fotografie pentru a mari

Poza2VPPregatim ultima vizita de anul acesta la Valea Plopului/ Valea Screzii 
Multumim tuturor celor care ati contribuit la procurarea robotului profesional de taiat legume. A fost livrat la Valea Plopului acum o luna de zile. A adus spor si bucurie in bucatarie, atasez fotografii primite de la punerea in functiune.
Va invitam sa fiti alaturi de noi la ultima deplasare din 2017 la Valea Plopului si Valea Screzii, incercand sa le acoperim cat mai mult din necesarul transmis.Continuare
Foto: Robotul de bucatarie a ajuns la Valea Plopului!;  Click pe fotografie pentru a mari   

NuobligativitatenovPROTESTE IMPOTRIVA OBLIGATIVITATII VACCINARII
Pentru a atrage atentia cetatenilor Romaniei si mass-mediei asupra abuzului constitutional savarsit de catre Guvernul Romaniei și Senatul Romaniei si avand in vedere sedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor din zilele de 14 noiembrie si 15 noiembrie referitoare la avizarea legii vaccinarii obligatorii a adultilor si copiilor, Alianța Parintilor, in colaborare cu alte organizatii ale societatii civile, organizeaza proteste in zilele de 13,14,15,20,27 nov. 2017 pentru a arata parlamentarilor ca nu este de acord cu obligativitatea vaccinarii adultilor si copiilor, astfel: Continuare
Foto: Proteste in capitala si in tara impotriva obligativitatii vaccinarii (Sursa foto); Click pe fotografie pentru a mari
 

BisericaSfAndreiParvaCateheza la Biserica Sf. Andrei, Drumul Taberei - 16 noiembrie 2017
Continuam, cu ajutorul lui Dumnezeu, intalnirile catehetice de la Biserica Sf. Andrei din Dr. Taberei. Joi, 16 noiembrie 2017, seara duhovniceasca va incepe la orele 18:00. La Biserica Sf. Andrei din Aleea Parva nr. 1, București (harta) puteti ajunge cu mijloacele de transport in comun: 168, 268, 368, 221, 69, 90, 93 - Statia Valea Argesului. Multumim conducerii Bisericii Sf. Andrei Parva si Parintelui Nicolae Popescu pentru gazduirea si colaborarea la organizarea acestor seri duhovnicesti.
Foto: Biserica Sf. Andrei, Dr. Taberei (Sursa foto); Click pe fotografie pentru a mari

 


0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.