fiul risipitorCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „FIUL RISIPITOR
Iata ce insemneaza sa-ti «vii intru sine»: momentul cel mai de pret din viata ta pamanteana, adica sa te regasesti in adevarata ta fire si apoi sa te «scoli» din rosturi marunte si sa te intorci Acasa, in «bratele parintesti» ale lui Dumnezeu, Tatal tau si Tatal nostru, care-ti va gati tie o «cina de taina».
Nu-i mirare ca, fara gasirea acestui rost al vietii, altul nu-i gasesti, - si fara rost nu te poti suferi.
Gasit-ai comoara aceasta in tarina vietii tale ? 
Daca da, ai gasit imparatia lui Dumnezeu; iar semn c-ai gasit-o e bucuria nestavilita, care te face sa spargi deznadejdea oricarui deceptionat al lumii, sa-i aprinzi si lui un ideal in inima, si sa-l duci: in inima ta, Cerului, bucurie mare !
 
Sursa: Parintele Arsenie Boca - „Cuvinte Viii”, Editura Charisma, Deva, 2006, pp. 33
( Foto: Intoarcerea fiului risipitor )

2Ajuta Fundatia redirectionand 2%
Aceia dintre dumneavoastra care ne puteti ajuta, descarcati formularul 230, cu datele fundatiei noastre, urmand doar sa adaugati datele personale in campurile corespunzatoare din formular. Pentru a completa/descarca formularul, click aici sau contactati-ne la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Termenul limita pentru depunerea la Administratia Financiara a Declaratiei 230 privind redirectionarea a 2% din impozitul anual este 15 martie 2019. Declaratiile se depun completate si semnate fie personal de catre contribuabili, direct la registratura organului fiscal, prin posta, prin scrisoare recomandata, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanta, potrivit legii. Multumim celor care in anii trecuti au redirectionat aceste procente catre fundatia noastra, aceste sume ajuta fundatia noastra sa isi poata desfasura activitatea zilnica. Continuare

VP 2Vizita la Valea Plopului - 9 martie 2019
In aceste zile premergatoare Postului Sfintelor Pasti ne pregatim sa vizitam in data de 9 martie 2019, tabara de la Valea Plopului si Valea Screzii.
Va reamintim ca in acest asezamant si in imprejurimi, sunt gazduiti 430 de copii fara familie sau impreuna cu mamele lor, batrani fara ajutor, adulti fara adapost, familii cu greutati.
Va invitam sa ne fiti alaturi, printr-una din urmatoarele modalitati: voluntariat pentru organizarea activitatilor, participarea la colecta de produse si bani, voluntariat pentru transport. Continuare  

recomandari2Evenimente si recomandari
*Pr. Irineu Curtescu - "Ocrotirea Maicii Domnului" - 5 martie 2019, va asteptam la parohia Sfintii Ioachim si Ana - Oborul Vechi, pentru a fi partasi bucuriei savarsirii Tainei Sf Maslu si cuvantului de invatatura tinut de pr. Irineu Curtescu. Continuare 
*Pr. Constantin Necula - „Postul Pastelui – Scoala Duhovniceasca a Bisericii” - 9 martie 2019, orele 18.00, Parohia „Serban Voda” din Bucuresti organizeaza seara duhovniceasca cu tema: „Postul Pastelui – Scoala Duhovniceasca a Bisericii”.
Continuare 
   
                 

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.