72959 sf dimitrie izvoratorul de mir 1Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „CUVINTE INTERZISE”
„Cuvintele interzise orienteaza gresit sau dezorienteaza. Deci trebuie sa fii mai presus de cuvintele oamenilor, ca sa nu te-atinga nici ocara, nici lauda din ele. Cuvintele sunt fiinte vii, capabile sa faca treaba la care au fost trimise. Si traiesc pana la Judecata de apoi, dimpreuna cu toate urmarile lor. De aceea se zice: ca zece porunci are intelepciunea: de noua ori sa taci si o data sa vorbesti, si atunci putin.”

Sursa: Parintele Arsenie Boca - „Cuvinte Viii”, Editura Charisma, Deva, 2006, p. 206
(Sursa foto)

Va asteptam, cu drag, in pelerinajele noastre!
Informatiile despre programele urmatoarelor pelerinaje le veti gasi accesand site-ul nostru: Despre noi - Evenimentele noastre - Pelerinaje.
In perioada 9 - 10 noiembrie 2018, cu ajutorul Domnului si al Parintelui Arsenie Boca, vom organiza un pelerinaj la Manastirea Poarta Alba Galesu, pentru a participa la slujba de noapte. 
Continuare
Va invitam sa calatoriti alaturi de noi, la Prislop, la Parastasul Parintelui Arsenie Boca, in zilele de 27 - 28 noiembtrie 2018, intr-un pelerinaj de suflet organizat cu ocazia implinirii a 29 ani de la trecerea la Domnul a Marelui Duhovnic al Ardealului. Continuare

sambata 2017 DVDComanda Dvd-uri - Sambata de Sus - 2017! 
Pentru cei dintre dumneavoastra care va doriti imagini si filme din pelerinajul organizat de fundatia noastra, in perioada  29 septembrie - 1 octombrie  2017, la Sambata de Sus, Dvd-ul este gata si poate fi comandat.
Va rugam sa ne scrieti pentru comenzi, pe adresele:                                                             birou@fundatiaarseniebocaAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
sau telefonic la nr.: 0724.271.236.
Va multumim! 
  

milostenieAjutor si rugaciune pentru semenii nostri
„Domnul nu da importanta lucrului mult sau putin, ci intentiei pentru milostivire, si pe aceasta o premareste. Milostenia noastra trebuie sa izvorasca din iubirea de oameni, care au nevoie nu numai de lucruri materiale, ci si de ajutor sufletesc. Sa-i ajutam si duhovniceste. Cand ii dam curaj si putere unui om deznadajduit sa continue lupta sa, greaua lui incercare, si in felul acesta il scapam de primejdia unei catastrofe, aceasta milostenie este foarte mare” 
(Parintele Efrem Athonitul).
In cazul in care sunteti interesati sa oferiti un ajutor, va recomandam sa verificati personal cazurile din Tabelul de ajutor, prin mijloacele pe care le aveti la dispozitie. Sa ii ajutam pe semenii nostri si sa ii pomenim in rugaciunea noastra! 
Continuare

recomandari2Evenimente si recomandari
*Targul de Sfantul Dumitru - Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” organizeaza, in perioada 26 – 28 octombrie 2018, mai multe manifestari dedicate sarbatoririi Sfantului Dumitru, protectorul spiritual al muzeului, prilej de comemorare a profesorului Dimitrie Gusti, mentorul muzeului. Continuare 
*Sarbatoarea Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucurestilor - Pelerinajul la sarbatoarea Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucurestilor, praznuit la 27 octombrie, organizat ca in fiecare an de Patriarhia Romana si Arhiepiscopia Bucurestilor, se va desfasura in perioada 25 - 29 octombrie 2018 dupa urmatorul program: Continuare
*Stagiunea muzicala ,,NOI DAM TONUL! -30 octombrie 2018, ora 19.00, in sala George Enescu a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, va avea loc un concert de muzica religioasa sustinut de Corala Barbateasca Ortodoxa „Te Deum Laudamus”.Continuare

*Cenaclul Lumina Lina in concert - 4 noiembrie 2018, ora 16.00, va avea loc concertul „Bat clopotele cantand reintregirea”, sustinut de Cenaclul Lumina Lina. Continuare

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.