IisusHristosJudecator

Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „«CEARTA» LUI IISUS CU PETRU”
„Cine-si iubeste viata sa, sufletul sau in lumea aceasta - fara a considera si cealalta, sau chiar impotriva ei -, acela isi va pierde sufletul, pentru ca acela e un iubitor de sine, un iubitor de trup - care nu se supune legii lui Dumnezeu, si nici nu poate (Romani 8,7) - acela e un „fricos" (Apocalipsă 21,8). In acestia nu e Duhul lui Hristos, acestia nu sunt ai Lui, ei traiesc impotriva lui Iisus.

Cine insa vrea sa scape de toropeala lumii acesteia, - caci dela „a vrea aceasta" incepe firul existentei sa capete Sensul transcendentei si se aprinde in ei Duhul lui Iisus, Duhul lui Dumnezeu, acestia toti isi risca sufletul si viata pentru Iisus si Evanghelie.”
Sursa: Parintele Arsenie Boca - „Cuvinte Vii” , Editura Charisma, Deva, 2006, p. 269.
Click pe fotografie pentru a mari

BisericaSfAndreiParvaCateheza la Biserica Sf. Andrei, Drumul Taberei - 28 septembrie 2017
Continuam, cu ajutorul lui Dumnezeu, sedințele de catehism de la Biserica Sf. Andrei din Dr. Taberei. Azi, 28 septembrie 2017, sedinta va incepe la ora 18:00. Puteti ajunge la Biserica Sf. Andrei din Aleea Parva nr. 1, București (harta) cu mijloacele de transport in comun: 168, 268, 368, 221, 69, 90, 93 - Statia Valea Argesului. Multumim conducerii Bisericii Sf. Andrei Parva si Parintelui Nicolae Popescu pentru gazduirea si colaborarea la organizarea acestor seri duhovnicesti.
Foto: Biserica Sf. Andrei, Dr. Taberei (Sursa foto); Click pe fotografie pentru a mari

CopilValeaPlopuluiMesaj dupa vizita la Valea Plopului din 23 septembrie 2017 
La intoarcerea de la Valea Plopului - vizita noastra din 23 septembrie 2017 - doamna Stefania Pauciuc, coordonatoarea acestui proiect, ne transmite urmatorul mesaj:
Multumim tuturor celor care au contribuit la acoperirea necesarului transmis de la asezamantul Valea Plopului si Valea Screzii! Am reusit sa adunam aproape 80% din suma necesara achizitionarii unui robot de taiat legume profesionist. Activitatea in bucataria asezamantului este intensa si unele aparate au cedat. Motiv pentru care avem rugamintea sa ne sprijiniti a-l procura cat mai urgent! Continuare
Foto: Copil de la Valea Plopului. Click pe fotografie pentru a mari

LegeaObligativitatiiNu ne opunem vaccinarii ci obligativitatii acesteia
Subiectul de maxima importanta pentru noi, toti romanii, este la aceasta ora proiectul de lege cu privire la obligativitatea vaccinarii populatiei Romaniei, copii si adulti deopotriva. Va rugam sa va informati vizionand/citind declaratia dlui Cristian Filip - Presedintele Aliantei Parintilor si citind articolul Vaccinarea nu are voie sa devina obligatorie de pe site-ul prodeciziiinformate.ro. Este timpul sa constientizam care sunt riscurile si efectele intrarii in vigoare a unei asemenea legi, este timpul sa fim impreuna in acest demers de a nu accepta obligativitatea vaccinarii!

recomandari2

Recomandari
*Antim Ivireanul - Carturar si Ierarh Martir al Romaniei - Mănăstirea Antim din Capitală și-a serbat miercuri ocrotitorul spiritual, pe Sfântul Ierarh Martir Antim Ivireanul. Acesta a fost comemorat solemn de Patriarhia Română pe tot parcursul anului 2016, când au fost organizate manifestări culturale și religioase în țară și străinătate.Continuare
**Nicusor Gliga - Sinele, eul, aseitatea - In Crez sau Simbolul Credintei, printre altele, se spune asa: „Si iarasi va sa vina cu slava, sa judece viii si mortii, a Carui Imparatie nu va avea sfarsit.(…) Astept invierea mortilor. Si viata veacului ce va sa fie. Amin”
 Continuare  
***Va invitam sa cititi revista Noul euxin nr. 8 / 2017, o revista de cultura si spiritualitate ortodoxa de o inalta tinuta morala si educationala, in care veti gasi articole semnate de: Liana Floarea, Mihai Floarea, Ileana Toma, George Liviu Teleoaca, Sergiu Ciocarlan, Diacon Gheorghe Daniel.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.