Cuvântul de învățătură 
            al Părintelui Arsenie Boca

Fragment din ”PENTRU PACE”

”Dumnezeu a dat multe lucruri oamenilor, dar trei lucruri nu le-a dat în întregime. Acestea sunt: Viața, Adevărul și Pacea.
Toată istoria oamenilor pe pământ dovedește că singuri, ca de la ei putere, nu-și pot asigura nici Viața - de vreme ce e mereu pândită de moarte- nu-și pot asigura nici adevărul, și tot așa, nu-și pot asigura nici pacea.
Dar le au oarecând, când oamenii sunt pe pace cu Dumnezeu. Fiindcă Dumnezeu este și Adevărul și Viața și Pacea.
Iată cuvinte de temelie pentru pace.
Pe altă temelie decât Hristos, nu rămâne nimic statornic în lume.
*
Rugămu-ne Ție Împărate al Păcii, sălășluiește-Te în conștiința societății omenești, că nu vedem altă întemeiere a Împărăției Păcii, decât pe Tine!”

Sursa text: Daniil Stoenescu - Episcop Locțiitor al Daciei Felix - Părintele Arsenie -”Omul îmbrăcat în haină de in” și ”Îngerul cu cădelniță de aur”,  Editura Charisma, 2009, p. 213.Omulhainain

CARTILE_banner

Președintele de onoare al Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca, domnul Dumitru Dan Lucinescu, unul dintre cei trei membri fondatori ai fundației noastre, împlinește anul acesta, pe 21 mai, vârsta de 90 de ani.

Noi, membrii fundației, aducem omagiul nostru domnului Dan Lucinescu prin organizarea

Mai multe detalii aici.

Voluntariatul
este dedicat persoanelor care doresc să se implice într-o cauză fără să aștepte o recompensare de ordin financiar.
În același timp însă, programele de voluntariat reprezintă un aspect important în CV, un mod de a câștiga experiență, dar și un start în carieră.
Departe de a fi o obligație ori o corvoadă, voluntariatul poate fi o activitate plăcută cu o mulțime de avantaje, dându-ți posibilitatea să devii mai organizat și să te poți apoi autoevalua, să găsești tineri care să gândească asemănător cu tine și cu care să poți lega prietenii de durată.

voluntar
Pe toți cei care sunt interesați să facă parte din echipa noastră de voluntari, pentru a se implica în proiectele deja existente dar și în noi proiecte, vă rugăm să trimiteți pe adresa noastră, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., CV-ul dvs.  precum și o scrisoare de intenție în care să specificați: 
  • de ce doriți să vă alăturați echipei noastre precum și
  • în care dintre proiectele deja existente (aici și aici -) ați dori să vă implicați sau
  • ce alte noi proiecte ați dori să propuneți/începeți în cadrul fundației noastre
  • sau/și ce abilități aveți precum și disponibilitățile legate de timp avute. (Interval orar și săptămânal când vă puteți implica în activități de voluntariat).
Vă așteptăm cu drag alături de noi!
Termen limită de trimitere a CV-urilor: 15 mai 2017.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.