Dragii noștri,

Ieri, în ziua binecuvântată a Bunei Vestiri, ne-am întâlnit, după Sfânta Liturghie, în Parcul Unirii pentru a pleca, împreună cu toți bucureștenii care își doresc și luptă pentru viață, în MARȘUL PENTRU VIAȚĂ.

Icoana Buneivestiri are un loc de cinste în bisericile ortodoxe, ea aflându-se pe uşile împărăteşti ale Sf. Altar, semn că Maica Domnului este cea care deschide nouă uşa Raiului. 

                                       (Sursa imagine alăturată:Romănia Liberă)

FotoRomaniaLibera
Maica Domnului este pentru noi un model de curățenie sufletească și trupească, de iubire și suferință pentru Pruncul său Preaiubit, Domnul nostru, Iisus Hristos..
Să urmăm Maicii Domnului și cu ajutorul său să nădăjduim în mântuirea sufletelor noastre! Am postat un articol deosebit de frumos semnat de prietenul nostru, Dr. in teologie Stelian Gomboș:
Despre Praznicul Buneivestiri sau începutul mântuirii noastre”, pe care vă invităm să îl citiți și dumneavoastră.

Vă mulțumim tuturor care ați fost azi alături de noi și vă așteptăm și pe cei care nu ați fost azi să ne fiți alături în anii care vin, prezența românilor pe acest pământ binecuvântat depinde de noi!

Alexandra Nadane, președinta Asociației Studenți pentru viață a spus ieri, după ce am ajuns în Parcul Tineretului:
"Este trist că nu toți se bucură atunci când femeia și copilul sunt sprijiniți. De aceea, voi repeta ceea ce am spus continuu în ultimii ani. Poate acum ne vor auzi cei care continuă să ne acuze că sunt altceva decât ceea ce suntem.Luna pentru viață și Marșul pentru viață sunt apolitice și neconfesionale, dar sunt deschise participării tuturor confesiunilor religioase și formațiunilor politice. Nu solicităm interzicerea legală a avortului. Nu sprijinim niciun fel de violență împotriva femeii. Promovăm conștientizarea societății despre criza de sarcină. Promovăm înțelegerea adevărului științific că viața începe de la concepție. Încurajăm sprijinirea femeii să nască viața pe care o poartă în ea." 
MarsFotoFundatieImagini de la Marșul pentru Viață 2017
cartielABM
Avem bucuria și onoarea să vă invităm la Lansarea cărții în două volume:

   ISTORIA CULTURII ȘI CIVILIZAȚIEI CREȘTINE.

Autoarea, doamna Aurelia Bălan Mihailovici, membră de onoare a fundației noastre, este Doctor în istorie medievală (bizantologie), autoare a numeroase cărţi şi a peste 200 de articole în reviste de specialitate şi de cultură, în ţară şi în străinătate, premiată în mai multe rânduri de Academia Română.
Alături de autoare, vor fi invitații care vor prezenta aceste volume deosebit de interesante și valoroase:
Pr. Conf. Dr. Gheorghe Holbea,
Pr. Toader Crâșmariu,
Pr. Emanuel Ganciu,
Teolog Dr. Costion Nicolescu.
 
Evenimentul va avea loc în frumoasa Biserica Sf. Elefterie, din zona Eroilor din capitală, la orele 18, în ziua de joi, 30 martie 2017.

Fundația noastră mulțumește Bisericii Sf. Elefterie, Părintelui Prof. Dr. Ulican Valer, Parohul Bisericii, pentru bunăvoința acordată găzduirii evenimentului nostru.

 

Pe 1 aprilie 2017, sâmbătă, vom organiza, cu ajutorul Domnului, o nouă vizită la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, care sunt următoarele:
- produse alimentare: pate vegetal, salam, șuncă presată, zacuscă, măsline, pui, soia șnițele, cașcaval, cârnați, pipote și ficăței pui, făină, drojdie uscată, griș, cartofi, usturoi, ardei copți, castraveți și gogoșari în oțet, fructe, ketchup, cornuri, biscuiți cu cremă, napolitane, prăjitură Măgura, borș la plic, mărar, ceai fructe de pădure și tei, ciuperci;
- produse curățenie: mături, mopuri, fărașe, soluție geam, soluție pardoseală, detergent vase, domestos, clor;
- produse de igienă: șampon adulți și copii;
- diverse: mușama aprox.20 m, chibrituri, role hârtie, lavete, bureți sârmă, saci menajeri de 35 l. și 60 l, stilouri, picuri, plastelină, pixuri cu gel.

În cazul în care doriți să ajutați Așezământul cu donaţii financiare, necesare în special pentru achitarea facturilor de utilități, dar și pentru achitarea celei de a doua rate pentru a putea achiziționa o casăîn comuna Slobozia pentru familiile care părăsesc centrul, puteți dona sumele în următorul cont:

FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Romanească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: "Pentru Giurgiu")

CopiiAsSfGsiM
Copiii de la Așezământul Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil la Muzeul Național de Istoria Naturală Grigore Antipa din București.

Va așteptam la sediul Fundației cu donații, începând de luni, 27 martie, între orele 9.30-17.00. În cazul în care doriți să ne însoțiți în vizita pe care o vom face la Slobozia-Giurgiu, vă rugăm să ne anunțați în timp util pentru a putea organiza deplasarea, respectiv, cel târziu până joi, 30 martie.

Persoana de contact: Simona Șandru, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Apelăm și de această dată la persoanele care dispun de mașini și/sau dube să ne ajute cu transportarea donaților ce vor fi făcute și cu asigurarea unor locuri disponibile în mașini, pentru cei care vor dori să ne însoțească în această vizită.

Vă mulțumim de pe acum pentru toate darurile dumneavoastră și pentru că sunteți alături de noi! Dragul nostru părinte să vă aibă sub ocrotirea sa! Doamne ajută!
 

Invitații și noutăți editoriale

  • Biserica "Sf. Cuv. Antonie cel Mare" - Titan vă invită  luni, 27 Martie 2017, orele 19:00 la conferința cu tema: "Maica Domnului in Icoana si Iconografia Ortodoxa" 
    Invitat: Domnul Victor Marola - Teolog, cadru didactic si publicist
    Organizator si Moderator: Stelian Gombos

 
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.