Date contact solicitant

Descriere situație

Cu ce poate fi ajutat

Atenție!  Fundația nu are posibilitatea de a verifica solicitările primite.

În cazul în care sunteți interesați să oferiți un ajutor, vă recomandăm să verificați personal cazurile, prin mijloacele pe care le aveti la dispoziție. De asemenea, vă rugăm să îi pomeniți în rugăciunea dumneavoastră!

1)       28.04.2020

Barbu Cornelia Laura – beneficiar

Loc. Deva, jud. Hunedoara

Telefon: 0742 900 121

Doamna Barbu trece prin grele încercări:  văduvă, cu 6 copii, cel mai mic având doar 4 anișori.  Soțul, în vârstă de 49 ani,  a plecat la cele veșnice în data de 15.04.2020, ca urmare a infectării cu coronavirus  după ce a zăcut 12 zile intubat în spitalul din Deva. Dna. Barbu, în vărstă de 45 ani, fără servici, într-o suferință accentuată, după moartea soțului, fiind bolnavă  de diabet, astm bronșic, intoleranță la gluten.

Această familie cu viață creștină are nevoie să-i ajutăm financiar, fiecare cu cât poate și multă rugăciune.
Pomelnicul (vii) pentru rugăciune: Cornelia-Laura, Teodor, Cristian, Ana-Maria, Serafim, Ecaterina, Ioan- Efrem.

Cine dorește să trimită bani, o poate face direct în contul bancar deschis pe numele dnei. Barbu Cornelia Laura
Cont bancar:

RO44 BTRL 0220 1201 M995 42XX, deschis la Banca Transilvania.

2)       20.04.2020

Ciocoiu Marinela– beneficiar

Sat Târpești, com. Petricani, jud. Neamț, str. Rotunda

Telefon: 0749 401 622

Mama a 9 copii,  ne cere ajutorul pentru a se putea descurca cu cheltuielile legate de creșterea copiilor.
În prezent trăiesc din alocații și indemnizații de creștere a copilului celui mai mic.

Orice ajutor este binevenit: alimente, bani, hainuțe/ încălțări.

Vârstele copiilor sunt:  2 fete - 11 și 14 ani,  2 băieți gemeni - 3 ani, 5  băieți  - 5 - 13 ani.

Poate fi contactată telefonic.

3)       18.04.2020

Radu Violeta– beneficiar,

Batești,  jud. Prahova

Telefon: 0751068147

Familie, cu 1 copil : 1 fată de 15 ani, au o situație grea. Mama, suferă de schizofrenie, pensionată pe caz de boală. Se descurcă foarte greu cu cheltuielile, soțul nu contribuie financiar la nevoile familiei.

Această familie ne cere ajutorul financiar ,  o sumă de 2000 lei, pentru a construi o sobă cu ajutorul căreia să încălzească locuința pe perioada iernii.

Dna. Radu poate fi contactată telefonic.

4)       17.04.2020

Marcu Florica – beneficiar

Loc. Gura Râului, str. Muntelui, nr. 1164, jud. Sibiu

Telefon: 0740 525 929

Mama a 9 copii,  unic întreținător, ne cere ajutorul pentru a se putea descurca cu cheltuielile legate de creșterea copiilor cu vârste cuprinse intre 5 luni – 18 ani.  În prezent trăiesc din alocații , ajutor social și indemnizații de creștere a copilului celui mai mic. Locuiesc într-o casă cu 1 cameră din bolțari, pe care și-au construit-o singuri, fără baie și bucătărie. Situația dificilă prin care trecem la nivel național, le-a blocat posibilitate de a munci ca zilieri  și a-și căștiga existența.

Sunt zile când nu au din ce să facă mâncare. În  vremuri de criză săracii sunt mai săraci.

Au nevoie de: alimente, scutece pampers pentru bebelușul de 5 luni, medicamente. Dacă puteți să le donați copiilor o tabletă/telefon/ laptop (sh) pentru a rămâne în contact cu profesorii lor în cadrul lecțiilor online. Poate fi contactată telefonic.

5)       27.04.2020

Coman Katy   – beneficiar

Băicoi, jud. Prahova,

În vârstă de 35 ani, Coman Katy, este o tânără care își dorește să muncească, dar acum are nevoie de reparații pentru proteza de la picior. Are piciorul amputat de la genunchi. Deteriorarea ciorapului de silicon pe care este atașată proteza i-au provocat răni, i-a fost afectat mersul și au început durerile la nivelul șoldurilor și coloana vertebrală. Are pensie medicală de 1000 lei, bani din care trebuie să se întrețină.
Pentru consumabile și reparația protezei este necesară suma de 16.000 lei. Până acum a  reușit să adune 6.000 lei. Firma care se va ocupa de reparație nu acceptă plata eșalonată. Singura sursă de venit este pensia medicală.

Necesarul este de 16.000 lei. Nu are nici jumătate din această sumă și de aceea are nevoie de ajutorul semenilor.

Și-ar dori să lucreze pentru a-și câștiga banii necesari existenței, însă nu poate face asta acum.
Cine dorește să trimită bani, o poate face direct în contul bancar deschis pe numele Coman Katy

Cont bancar: RO49 BTRL 0430 1201 E519 63XX , deschis la Banca Transilvania, sucursala Ploiești.

6)       26.03.2020

Reitu Ion  – beneficiar

București

Telefon:  0722 723 700

Domnul Reitu, în vârstă de 84 ani, este într-o suferință accentuată care durează de mai mulți ani. În prezent vede foarte puțin cu un singur ochi, la celălalt având cataractă. Este nevoie de operație pentru înlocuirea cristalinului. Locuiește împreună cu fiica dânsului, dna Anca Laura Reitu, pensionată pe caz de boală, cu mari probleme de sănătate și financiare.

Are nevoie de bani (3000 lei) pentru efectuarea operației, pe care dacă nu o va efectua riscă să-și piardă vederea în totalitate.

Pot fi contactați telephonic.

Cine dorește să trimită bani, o poate face direct în contul bancar deschis pe numele dnei  Reitu Anca Laura (fiica dlui Reitu)
Cont bancar: RO28INGB0000999905673452, deschis la ING Bank.

* Datele personale ale beneficiarilor sunt publicate cu acordul acestora, pentru a fi contactati de catre cei care doresc sa ii ajute. Acestea vor fi pastrate de catre Fundatie pe termen limitat, exclusiv in scopuri de verificare ulterioara (mai multe detalii aici)