ManastireaHalmyris
Vă îndemnăm pe cei care doriți și aveți dragoste, să ajutați cu donații financiare în vederea finalizarii construcției bisericii Mănăstirii Halmyris din localitatea Murighiol, județul Tulcea, unde se află moaștele Sfinților Epictet preotul și monahul Astion. Moaștele sunt considerate cele mai vechi de pe teritoriul României și au fost descoperite în vara anului 2001.

logo 300pxInterviu Q Magazine: „La Centrul Sf. Alexandra există sprijin pentru femeile în criză de sarcină”

Există un loc în București unde părinţii şi copiii pot fi ajutaţi să depășească crizele. Q Magazine l-a vizitat şi a discutat cu
Alexandra Nadane, directorul executiv al Centrului „Sfânta Alexandra Împărăteasa”.

MAI MULT SPRIJIN
S-a deschis recent Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa”. Care este scopul acestui proiect?

Voluntariatul în Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca

Fundația noastră este o organizație non profit, ce urmărește desfășurarea de activități benefice semenilor, în sens sufletesc, dar și material.

Înscrierea ca membru al Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca

Fundația noastră funcționează prin promovarea unor valori de bază, care transpar în fiecare dintre acțiunile și proiectele noastre.