pilda semanatorului Hristos seamana e1444468400554Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „SEMANATORUL CERULUI”

„Pilda Semanatorului e pilda lui Iisus, care si-a talcuit profetic soarta soliei Sale intre oameni. A talcuit-o si pe intelesul apostolilor, care L-au rugat sa le-o talcuiasca, dar tot a ramas si talcuirea pe care avea s-o aduca

Prislop 26
Vă invităm să călătoriti alături de noi în acest pelerinaj de suflet, organizat cu ocazia împlinirii a 30 ani de la plecarea în Veșnicie a Părintelui Arsenie Boca. Vor fi două zile de folos duhovnicesc și trăiri intense, după următorul program:

Prislop 9Plecarea din București va fi miercuri, 27 noiembrie, la ora 7 dimineața, iar întâlnirea va fi la ora 6.30. Ne vom întâlni și vom pleca din parcarea centrală, cu plată, amenajată în Piața Victoriei.
Ajunși la Silvașul de Sus, în Sfânta Mănăstire Prislop, ne vom închina și ruga la mormântul Părintelui Arsenie Boca și apoi vom pleca spre Motel Prislop, locul in care vom fi cazați.
A doua zi, de dimineață, la Mănăstirea Prislop vom participa la Sfânta Liturghie și Parastasul Părintelui Arsenie Boca.
Întoarcerea la București, cu ajutorul Domnului, va fi joi seara, 28 noiembrie, în jurul orei 22.

Costul pelerinajului, este de 280 lei/ persoană și va include următoarele servicii:
-transport
-cazarea în camere cu 2 sau 3 paturi, cu baie proprie
-2 mese (cina - miercuri și prânzul - joi).

Vă invităm să vă înscrieți plătind avansul/ integral până pe data de 15 octombrie 2019, inclusiv. Plata se poate face numerar la sediul fundației noastre sau prin OP în contul nostru cu mențiunea, la detalii de plată: „pelerinaj Prislop și numele pelerinului”. Cei care faceți plata în cont, vă rugăm să ne trimiteți copia după ordinul de plată pe adresa: birou@fundatiaarsenieboca.ro. Pentru înscriere avem nevoie de numele și prenumele pelerinului, numărul de telefon mobil și adresa de email.

Vă rugăm pe toți cei care deja v-ați înscris să faceți plata pelerinajului, avans sau integral.

Vă așteptăm alături de noi!

71259527 1362958283871350 573849433662291968 n
În perioada 2 - 3 noiembrie 2019, Biserica Sf. Dumitru-Poștă și Asociația Tadeu, vă invită la a-III-a ediție „ARTE pentru CARTE”, eveniment caritabil pentru copiii de la sate.

5 copii talentați de la sat așteaptă ajutorul nostru pentru a-și putea urma visul!

WhatsApp Image 2019 03 09 at 21.44.12 2
Dragi prieteni,

Cu ajutorul Maicii Domnului, sâmbătă, pe 21 septembrie 2019, organizăm o nouă vizită la copiii de la Valea Plopului și Valea Screzii.
Iată cum ne puteți ajuta și vă puteți implica pentru pregătirea acestei vizite:

Doamne, ajută!

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă vizita la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, de sâmbătă, 24 august, prin donații în bunuri și în bani, cât și prin asigurarea transportului cu mașina personală a unuia dintre voluntarii noștri inimoși - mărturii în câteva imagini.
Vă reamintim că aveți posibilitatea de a ajuta financiar la finalizarea unui nou proiect al Așezământului Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, constând în amenajarea unui complex cu locuri de joacă și activități sportive pentru copii și dezvoltarea unei microferme agricole, pe un teren aflat în apropierea Centrului.

BucuriaGiurgiu
Dragii noștri,

Sâmbătă, pe 24 august, cu ajutorul Domnului, organizăm o nouă vizită la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.
Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, dar în special cu următoarele:

- produse alimentare: zacuscă, pate vegetal, măsline, delikat, mezeluri, pui, piept de pui, drojdie, ouă, ciuperci, castraveți și ardei în oțet, fructe, cereale, cașcaval, ceai, iaurt, smântână, unt;
- produse de igienă și curățenie: detartrant, role de hârtie, bureți de sârmă, Domestos, soluție de pardoseli, șervețele umede, saci menajeri (35 l), folie alimentară, chibrituri.

afis V
Doamne ajută, tuturor!

Cu bucurie vă anunțăm că, vom organiza a 2-a ediție a taberei "Zilele prieteniei la Valea Plopului", ce se va desfășura în perioada 05-09 august 2019. Tema taberei din acest an este "Veșnicia s-a născut la sat".

29 iunie Asezamant
Doamne, ajută!

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă vizita la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, de sâmbătă, 29 iunie, prin donații în bunuri și în bani, dar și prin asigurarea transportului cu mașinile personale puse la dispoziție de către aceiași voluntari inimoși.

giurgiu iunie 2019
Dragii noștri,

Sâmbătă, pe 29 iunie 2019, cu ajutorul Domnului, organizăm o nouă vizită la copiii din Centrul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Accept Refuz