unnamed 1Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „VIETI NARUITE SI SFINTI”
„Limitele omului sunt limitele sfinteniei sale.
Iar Sfant e numai Dumnezeu. Focul si lumina nu sunt in natura fierului, dar uneori sunt nedespartit unite. De altfel singurul leac al vietii, care s-o scape de naruire, numai

12022539 915687985177155 1496982154773332281 o 1
Din motive independente de vointa noastra si pentru a preveni raspandirea infectiilor respiratorii, Fundatia Crestina Parintele Arsenie Boca anuleaza calatoria la Prislop, care urma sa se desfasoare in perioada 27-28 noiembrie 2020.

anunt priveghere sf. ioan gura de aur 1
Vineri, 13 noiembrie 2020, de la ora 18:00, la slujba de Priveghere în cinstea Sfântului Ioan Gură de Aur, ne vom ruga pentru o lume educată, milostivă și căutătoare a Luminii din Sfintele Scripturi.

Dragii noștri,

În contextul evoluției situației epidemiologice pe teritoriul țării noastre determinată de răspândirea COVID-19, plecarea din 12 decembrie 2020 la Valea Screzii și Valea Plopului nu va avea loc. Cu toate acestea, dorim să le fim de ajutor și să le expediem prin curier produsele solicitate pe lista de necesități!

WhatsApp Image 2020 02 15 at 20.01.10 1
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, ne propunem ca sâmbătă, 24 octombrie, să mergem într-o nouă vizită la copiii și mamele din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

2d58b0857270ea121b8a97415bfd3852
Dragii noștri,

Duminica aceasta, de Sfinții Martiri Brâncoveni, am fost în vizită la copiii de la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, unde au fost dăruite donațiile făcute de dvs. Pe lângă acestea, datorită dragostei și generozității dumneavoastră pentru care vă mulțumim, fundația noastră a sprijinit Centrul Social cu suma de 4500 lei necesară plății utilităților și/sau altor nevoi care se cereau rezolvate.
De data aceasta nu ne-a mai însoțit și prietenul Fundației noastre, Horațiu Ionuț Pascal, care, în urmă cu 40 de zile, pe 14 iulie 2020, a trecut la Domnul, după o scurtă și grea suferință.

a460990a6262db18444571de7ea685f5
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, ne propunem ca duminică, 16 august 2020, să mergem în vizită la copiii și mamele din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.
Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, pentru cele 40 de persoane (mame și copii, victime ale violenței domestice), în special cu următoarele:

WhatsApp Image 2020 02 15 at 20.01.10
Dragii noștri,

După cum probabil v-ați fi așteptat, nici luna aceasta nu putem să organizăm o vizită la copiii și mamele din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, ca urmare a condițiilor actuale de restricție sanitară.
Cu toate acestea, vă îndemnăm să ajutăm fiecare după puteri, prin donarea unor sume de bani care sunt necesare acoperirii unor nevoi stringente ale acestui centru, după cum urmează:

- 1040 lei – pentru analize, mâncare, apă și teste sanitare (ar fi bine dacă am putea să îi ajutăm cu această sumă până pe data de 22 iunie);
- 300 lei – restanță pentru cumpărarea a 6 (șase) stingătoare (până pe data data de 1 iulie, cel târziu).

Strigăt de ajutor pentru familia ION din DOROHOI, județul Botoșani:

Acesti oameni au o situație dificilă acasă, familia acum fiind fără nici un venit!
Mama are grijă de cei mici, iar fiica cea mare, Ramona, lucrează cu program redus de 4 ore pentru a se putea întreține în Facultate și să ofere un mic ajutor fraților mai mici.
Tatăl, foarte bolnav cu o mulțime de diagnostice, intervenție la inimă (încă nu a reușit să rezolve cu dosarul de pensionare) se afla în spital pentru tratament unde a fost infectat cu Covid 19 de la pacienții netestați la timp, situație foarte grea din cauza problemelor întâlnite în sistemul medical.