Buna vestire 480x640 480x640Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „BUNA-VESTIRE”
„Aceasta nastere a lui Dumnezeu in faptura sa e de fapt o renastere a omului, - proces care a fost anuntat, pregatit si care a evoluat logic in
istorie. Aceasta insemneaza cuvintele : «La

Vl. Plopului 19 ian
Dragii noștri,

Plecarea din 21 martie 2020 la Valea Screzii și Valea Plopului nu va avea loc, ca urmare a declarării stării de urgență. Dorim să le fim de ajutor și să le expediem prin curier produsele solicitate pe lista de necesități!

Colega noastră, Cristina Arnăut, s-a ocupat să găsească oferte cât mai avantajoase.
Vă rugăm să sustineţi financiar demersul nostru, iată datele necesare:

Fundaţia Creştină Părintele Arsenie Boca
Cont IBAN: RO75 BRMA 0810 0296 7430 0000 ,
Banca Românească, CIF : 25236717
cu mențiunea pentru:„Proiectul Valea Plopului”

sau direct la sediul din Str. Alexandru Depărățeanu nr. 20, Ap. 2, interfon 002, Sector 1, București, program de luni până vineri, între orele 9.00 - 15.00. Cei care nu se pot încadra în program sunt rugați să ne contacteze la numerele de telefon:
tel fix. 021 223 24 96, tel. mobil +40 760 141 744; +40 724 271 236.
Persoana de contact este Florina Ionescu.

Cu suma adunată până la data de 27 martie 2020, sperăm să acoperim cât mai mult din necesar.

A) Participarea la colecta de produse

- Alimente;
Produse: halva, soia, măsline, drojdie, ceai de fructe.
Conserve: mazăre, fasole verde, pastă de tomate, zacuscă, pate vegetal, mix de legume
Legume proaspete, fructe proaspete.
- Produse de igienă: soluție dezinfectantă pentru mâini, alcool sanitar, cloramină, igenol soluție
- Rechizite: pixuri colorate, cartoane colorate, acuarele colibri, lipici, caiete de matematică, dosare de plastic, folii pentru plastefiat.

B) Transportarea donațiilor
Din cauza pandemiei de coronavirus din țară, donațiile vor fi trimise către copilași, printr-o firmă de curierat, în data de 30 martie 2020.

C) Popularizarea acțiunii

Povestiți despre acțiune prietenilor și cunoscuților dumneavoastră.

Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rugăm să contactați coordonatorul proiectului: Ștefania Pauciuc, email stefaniapauciuc@gmail.com, tel. 0722.310.998.

Mulțumim tuturor și vă invităm alături de noi cu inima, priceperea și fapta.

Spuneți, vă rugăm, și cunoscuților dvs. despre această frumoasă acțiune!

Ștefania Pauciuc

83832176 1111110675896369 8652261448002568192 n
În perioada 10 - 13 martie 2020, vă așteptăm la slujba Liturghiei Darurilor înainte sfințite de marți până vineri, începând cu ora 6.00.

Vl. Plopului 19 ian

Giurgiu 15 febr
Doamne, ajută!

Sâmbătă, 15 februarie, am vizitat Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am ajuns cu trei mașini (9 adulți și 1 copil) pentru a transporta cele solicitate (în principal, alimente), cumpărate din donațiile dvs. și ale persoanelor care ne-au însoțit (câteva imagini regăsiți aici).

Dragii noștri,

Sâmbătă, pe 15 februarie, cu ajutorul Domnului, vom organiza prima vizită din acest an la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, în măsura în care și condițiile meteorologice vor fi favorabile.

e6f759b5 c4f4 4f2e b174 b3edc9a8c83f
Dragi prieteni,

anul acesta ne vom direcționa rugăciunile, eforturile și priceperea în realizarea proiectului : „IA, moștenire pentru copiii noștri”, ceea ce presupune realizarea de cămăși tradiționale, cu și pentru copiii Așezământului din Valea Plopului! (imagini)

Dorim ca acest proiect să fie transmis prietenilor/ rudelor/ cunoscuților voștri, pentru a ne ajuta în realizarea acestora.
De asemenea, căutăm furnizori de materiale/ ațe/ gherghef.

manPaltin
Vă îndemnăm pe cei care aveți bunăvoință și dragoste, să ajutați cu donații financiare pentru restaurarea clădirilor afectate ca urmare a incendiului puternic izbucnit în noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2020, în incinta Mănăstirii Paltin - Petru Vodă. A fost afectată și chilia memorială a Părintelui Iustin Pârvu, în care și-a petrecut ultimii 3 ani din viață.

VPlopului
Dragii noștri,

Pentru toate momentele frumoase care au fost și care urmează să vină, vă mulțumim!
Noul an să vă aducă bucurie și liniște în casele dumneavoastră! La mulți ani!
Vă invităm să ne însoțiți pe 18 ianuarie 2020, în prima deplasare a acestui an, la prietenii din Valea Plopului! Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare!