fiul risipitor 236Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „FIUL RISIPITOR ”
„Deci cauza desfigurarii omului sta in cautarea gresita a fericirii sale in lucrurile acestei lumi. Faptura omului, ca fiu al lui Dumnezeu, are ceva din infinitatea Tatalui sau, care nu se satura, nu numai cu roscovele

Giurgiu 15 febr
Doamne, ajută!

Sâmbătă, 15 februarie, am vizitat Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am ajuns cu trei mașini (9 adulți și 1 copil) pentru a transporta cele solicitate (în principal, alimente), cumpărate din donațiile dvs. și ale persoanelor care ne-au însoțit (câteva imagini regăsiți aici).

Cu bucurie vă anunțăm că am reușit să colectăm mare parte din suma necesară pentru construirea unui solar, pentru care vă mulțumim! Sperăm că vom reuși cu ajutorul dvs. să strângem și restul sumei care să acopere și costul manoperei (aproximativ 3000 lei).
Orice donație poate fi virată în contul de mai jos:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: "Pentru Giurgiu")

Vă așteptăm alături de noi la următoarea vizită pe care o vom organiza în cursul lunii aprilie.

Maica Domnului și Părintele Arsenie Boca să ne ajute pe toți în desăvârșirea lucrărilor plăcute lui Dumnezeu!

Concert Nicolae Voiculet
Muzeul Național al Literaturii Române vă invită la un concert de Dragobete numit „Dăruiesc sunetul iubirii”, susținut de naistul Nicolae Voiculeț, luni, 24 februarie 2020, de la ora 18.00, în Sala Perpessicius din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8.
„Dragobetele” este una dintre sărbătorile populare românești legate de renaşterea naturii după vegetarea din iarnă şi face referire în primul rând la lumea păsărilor, considerate printre primele divinităţi ale naturii şi dragostei, mesagere ale zeilor.

Giurgiu 15 febr

Dragii noștri,

Sâmbătă, pe 15 februarie, cu ajutorul Domnului, vom organiza prima vizită din acest an la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, în măsura în care și condițiile meteorologice vor fi favorabile.

e6f759b5 c4f4 4f2e b174 b3edc9a8c83f
Dragi prieteni,

anul acesta ne vom direcționa rugăciunile, eforturile și priceperea în realizarea proiectului : „IA, moștenire pentru copiii noștri”, ceea ce presupune realizarea de cămăși tradiționale, cu și pentru copiii Așezământului din Valea Plopului! (imagini)

Dorim ca acest proiect să fie transmis prietenilor/ rudelor/ cunoscuților voștri, pentru a ne ajuta în realizarea acestora.
De asemenea, căutăm furnizori de materiale/ ațe/ gherghef.

manPaltin
Vă îndemnăm pe cei care aveți bunăvoință și dragoste, să ajutați cu donații financiare pentru restaurarea clădirilor afectate ca urmare a incendiului puternic izbucnit în noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2020, în incinta Mănăstirii Paltin - Petru Vodă. A fost afectată și chilia memorială a Părintelui Iustin Pârvu, în care și-a petrecut ultimii 3 ani din viață.

VPlopului
Dragii noștri,

Pentru toate momentele frumoase care au fost și care urmează să vină, vă mulțumim!
Noul an să vă aducă bucurie și liniște în casele dumneavoastră! La mulți ani!
Vă invităm să ne însoțiți pe 18 ianuarie 2020, în prima deplasare a acestui an, la prietenii din Valea Plopului! Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare!

Giurgiu 9
Doamne, ajută!

Sâmbătă, 7 decembrie, am vizitat ultima dată în acest an Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am ajuns cu cinci mașini (9 adulți și 3 copii) cu donațiile pe care le-ați făcut cu atâta dărnicie (dulciuri, jucării, alimente, produse de igienă și curățenie, produse de uz casnic, cărți, haine, încălțăminte).
Pregătirea și realizarea acestei vizite au împlinit, credem, „cununa acestui an”, prin momentele adunate toate la un loc în care ne-am simțit cu adevărat o comunitate, strânsă în jurul Părintelui Arsenie Boca, prin implicarea fiecăruia dintre dvs. și generozitatea de care ați dat dovadă, pentru a aduce un strop de mai multă bucurie pe chipurile celor 23 de copii aflați în prezent în centru.