schitul pahomie un colt de rai valcean 99667
Sâmbătă, 8 august 2020, vă invit în pelerinajul organizat de Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca, la Schitul Pahomie şi apoi mai sus, la Mǎnǎstirea Pǎtrunsa.

fab 247
Dragostea este singura necesară și suficientă pentru a ține încă pe pământ un suflet pur și curat de copil. Așa au fost ultimii ani din viața domnului Dan Dumitru Lucinescu, ani în care s-a hrănit și ne-a hrănit cu dragostea sa.

În memoria noastră este zâmbetul sincer care îi lumina întregul chip de fiecare dată când ne primea în vizită la dumnealui. O bunătate și o candoare pe care doar sufletele alese, smerite și greu încercate în această viață le pot atinge.
Dumnezeu l-a chemat la El azi, de ziua aviației. Îndrăznesc să cred că Sfântul Ilie l-a luat la Ceruri cu carul Său de foc, așa cum doar sufletele înnobillate de Duhul Sfânt și care au cunoscut bucuria și măreția zborului încă de aici, din viața pământească, primesc în dar de la Dumnezeu. Și mai cred că sufletul domnului Lucinescu era, la plecarea spre Înalt, înfășurat într-un steag românesc, transparent, prin care Cerul se întrevede ca expresie a libertății absolute și detașării de tot ce e lumesc și deșertăciune.

87040919 212501106818414 1046063083354587136 n
Vă invităm să călătoriti alături de noi în acest pelerinaj de suflet, organizat în perioada 25 - 26 iulie 2020. Vor fi două zile de folos duhovnicesc și trăiri intense, după următorul program:

145545 manasitrea prislop

Sâmbătă și duminică, 27 - 28 iunie 2020, fundația noastră organizează un nou pelerinaj la Mănăstirea Prislop.
Vă așteptăm cu bucurie sfântă, să ne fiți alături, pe toți cei care vă doriți să călătoriți pe urmele ocrotitorului nostru, Părintele Arsenie Boca.

Sâmbătă dimineața, 27 iunie 2020, ora 6:30, sunteți așteptați la autocarul care va fi parcat în locul deja cunoscut, Piața Victoriei - Parcarea Centrală. Pentru buna desfășurare a programului, vă rugăm să îi respectați pe ceilalți pelerini, dând dovadă de punctualitate! Plecarea în acest pelerinaj va fi la ora 7.00.
Să ne rugăm, cu credință, Mântuitorului nostru Iisus Hristos și Părintelui Arsenie Boca, ca acest pelerinaj să ne folosească sufletește și să ne dăruiască capacitatea de a primi lucrarea harului dumnezeiesc.
Costul pelerinajului este 245 de lei /persoană și include următoarele servicii:
- transport cu autocar clasificat
- 1 noapte cazare, în camere duble, la hotelul Rusca 3* din orașul Hunedoara.

pelerinaj in grecia sf nectarie avion 3439
Dragii noștri,

Din motive independente de vointa noastra, avand in vedere situatia de panica creata la nivel national pe tema virusului COVID -19, ca urmare a retragerii si solicitarii mai multor persoane inscrise, pelerinajul in Grecia din perioada 27 martie - 2 aprilie, va fi anulat. Fundatia noastra face eforturi considerabile astfel incat rambursarea banilor sa se realizeze in timpul cel mai scurt - 7 zile lucratoare -, utilizand aceeasi forma de plata ca pentru rezervare.

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2