Manastirea Sambata
A devenit o tradiţie frumoasă, ca la sfârşit de septembrie, să mergem în pelerinaj la Mănăstirea Brâncoveanu, astfel că şi în acest an vă invităm pe toţi cei ce îl îndrăgesc pe Părintele Arsenie, să participați la evenimentul nostru din perioada 27 - 29 septembrie 2019.

0
0
0
s2sdefault

Prislop3
Sâmbătă și duminică, 10 - 11 august 2019, fundația noastră organizează un nou pelerinaj parcurgând următorul traseu: București - Mănăstirea Curtea de Argeș (Moaștele Sfântei Mucenițe Filofteia, mormintele regelui Mihai I și al reginei Ana) - Transfăgărășan - (Barajul și lacul Vidraru - Lacul Bâlea - Cascada Bâlea) - Hațeg - Mănăstirea Prislop - București. Vă invităm și vă așteptăm să ne fiți alături în acest frumos pelerinaj!

Întâlnirea pentru plecare, va fi sâmbătă, 10 august 2019, ora 6:30, în Parcarea Centrală din Piața Victoriei. Costul pelerinajului este 290 de lei/ persoană și include transportul, 1 noapte de cazare în camere cu 2 paturi și baie proprie, două mese la restaurant - cina din 10 august și prânzul din 11 august 2019.

0
0
0
s2sdefault

suzana
Vă invităm să participați și să vă folosiți duhovnicește în pelerinajul pe care, cu ajutorul lui Dumnezeu, fundația noastră îl va organiza, sâmbătă 13 iulie 2019.

Cost: 85 lei/persoană - include serviciile de transport cu autocarul/ microbuzul.

0
0
0
s2sdefault

Afis Alexandria
Cu ajutorul Maicii Domnului și al Părintelui Arsenie Boca, vă anunțăm că în ziua de 30 iunie 2019, suntem invitați și așteptați cu bucurie să participăm la slujba de Sfințire a bisericii cu hramurile „Sfinților Români” și „Sfântul Grigorie Teologul”, aflată în Campusul Universitar Valahia, din localitatea Alexandria.

Cu acest prilej, vom organiza un pelerinaj de 1 zi, în care ne vom folosi sufletește, la slujba de târnosire și Sfânta Liturghie Arhierească solemnă, oficiată în altarul de vară al bisericii „Sfinților Români” din Alexandria.

0
0
0
s2sdefault

WhatsApp Image 2018 11 12 at 08.22.18
Cu ajutorul lui Dumnezeu și al Părintelui Arsenie Boca, sâmbătă 1 iunie 2019, ora 06.00, vom pleca într-un pelerinaj de 1 zi, în care ne vom folosi sufletește făcând popas de rugăciune și participare la Sfânta Liturghie, la Mănăstirea Sfinților Români - Poarta Albă, care sărbătorește hramul „Sfântului Justin Martirul și Filosoful”.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.